Krzyptus Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Pogadałem troche z mamą i powiedziała mi że mogłaby dołożyc sie mi do kupna słuchawek bezprzewodowych. Otóż moje pytanie brzmi czy bendą mi działay z Sony Ericsson Hazelem i z wieżą Sony(modelu nie znam kupione z 5lat temu) z Creative WP-300 I jak to się wogóle odbywa to łaczenie przez Blouetooth. Czy te kliksą lepsze od Creaive Aurvana Live i jeśli tak to czy opłaca mi się poczekać i sameu je spieniężyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 O ile twoja wieża/telefon obsługuje urządzenia bluetooth jako słuchawki to nie będzie problemu. Co od jakości to mogę sobie dać rękę uciąć że nawet nie dorasta do pięt CALom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyptus Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Ale oba są Creative Czyli te Creative Wp-300 są gorsze czy te Creative Aurvana Live? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 ZNACZNIE gorsze. Co z tego że oba są Creative? Mercedes klasy S i klasy E to to samo? BMW 3 i 7 to to samo? Creative ma w swoim asortymencie z dobyrch słuchawek jedynie te CALe i od biedy Tactic3D Alpha biorąc pod uwagę cenę, kartę dźwiękową oraz wbudowany mikrofon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyptus Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 A istnieja jakieś dobre sluchawki porownywalne to Creative Aurvana Live? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamePL Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Bezprzewodowe? Jeżeli tak to jedynie znacznie droższe Sennheisery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyptus Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 Ok dzieki za info. Do zamknięcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 W zasadzie są jeszcze AKG K912. nie wiem jak się mają do CAL, ale jak na brak kabla, to z tego co wiem grają naprawdę nieźle. Niestety, nie mają BT, ale stację dokującą więc do telefonu się nie nadają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...