eldorado2009 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Witam, Słuchajcie, ma ktoś może jakieś niezarejestrowane gry Cenegi i miałby ochotę odstąpić kod rejestracji w Kompanii Graczy Cenegi? Brakuje mi bowiem 315 punktów, a od Cenegi wszystko, co miałem kupić już nabyłem. Uwaga - kody te mają gry wydane od maja 2006 roku, bo od tego czasu działa Kompania (dawniej Klub) Cenegi. W ramach informacji: - edycja premierowa to 100 punktów najczęściej - Superseller to 50 - Kolekcja Klasyki to 25 Jest ktoś zainteresowany? Edited March 11, 2012 by eldorado2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maslaq Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Hej. Mam 10 kodów z kolekcji klasyki i 1 z premierowej Alpha prime. W zamian masz może jakieś niewykorzystane kody z gier z Cd projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maslaq Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Z mojej strony już nieaktualne. Kody poszły do innej osoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 A tak w ogóle, to te kody nie muszą być z gier Cenegi. Gry innych wydawców, też są punktowane, tylko musisz im e-mailem wysłać skan faktury albo paragonu. Żeby sprawdzić, czy gra jest punktowana trzeba wejść na tą stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...