VESEMIR1564 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Sprawa jest taka zabawiam się z origin już od tygodnia żeby odpalić mass effect 3 po zainstalowaniu origin cały czas wyświetla się napis "aktualizacja origin wymaga aktywnego połączenia z internetem " ocb nie jest to na pewno nic z portami i firewallem format kompa nie pomógł mam win xp tak się napaliłem na tą grę kupiłem nawet kolekcjonerkę a tu przez tego J*****GO origin nie mogę sobie pograć (od prawie 10 lat kupuje oryginały ale chyba przerzucę się na piracenie bo wtedy będę odpalać gry bez większych problemów a tak 200 zł w błoto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versu Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ja miałem podobny problem, tylko u mnie pomogło włączenie przeglądarki nie wiem czy to był jakiś błącz czy wystarczyło to ze ją odpaliłem. Mam nadzieję że Ci się uda, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VESEMIR1564 Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 niestety uruchomienie przeglądarki nic nie dało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerton Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Też miałem problemy z Originem, ale wystarczy poczytać najprostsze informacje dotyczące pomocy technicznej tego programu. Musisz wyrazić zgodę (w Twojej przeglądarce domyślnej), na akceptacje wszystkich ciasteczek. Wtedy Origin już śmiga. Ja jeszcze musiałem w zaporze programu Mcafee internet security zezwolić tej aplikacji na pełny dostęp do internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...