Sokhar Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Witam. Kiedyś wyczytałem w którymś z numerów CDA, że powstał na jedną z wersji UT 2003/2004 mod, który był odwzorowaniem orginalnego Unreal'a z 1998 roku. Niestety nie mogę znaleźć w którym to było nr CDA, szukałem po sieci samego moda ale też nie natrafiłem. Jeśli ktoś pamięta lub wie gdzie go namierzyć to niech odpisze w temacie. Chętnie wrócił bym pograć w odświeżonej oprawie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackhand Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Pamiętam, że było kiedyś w CDA o Operation Na Pali, ale to mod do pierwszego UT i nie jest to remake, a mod singleplayer do UT w klimatach bardzo bliskich Unrealowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokhar Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 Nie to nie jest to. Mod o ktorym piszę to poprostu zrematerowany stary dobry Unreal. Szukam dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...