marek698 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Witam! Mam problem z nowym komputerem. Właczam grę działa ona przez ok. 2 min i sie zacina. Wyskakuje czarny ekran lub artefakty. Co mam zrobić? Sterowniki najnowsze. POMOCY!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Rozumiem Twoją desperację, ale aby można było, choć spróbować Ci pomóc, musisz podać konfigurację kompa wraz z marką, modelem i mocą zasilacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek698 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 [ciach] Procesor-Intel core i3 2100 Płyta główna Asus p8h61-m le Karta graficzna Vtx3d radeon hd6770 Zasilacz: Tracer highlander 500w (Wiem jaka będzie reakcja ze to syf itp...) Mam 2 identyczne komputery i na drugim nie ma tych problemów. Temperatura karty graficznej rośnie od 40 stopni do 61 i przy 61 stopniach gra się zacina. Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. - MD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Mam 2 identyczne komputery i na drugim nie ma tych problemów.To, trochę ułatwia sprawę. Wsadź grafę do drugiego kompa i sprawdź, czy na nim jest wszystko w porządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek698 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 [ciach] Nie ułatwia sprawy bo obydwa są zaplombowane plombą gwarancyjną. Komputery były składane w sklepie wczoraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) No to, niczego (ze sprzętu) nie da się porządnie sprawdzić, oddawaj kompa i tyle. Edited February 19, 2012 by antros22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pewker Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 No to nie powinno być problemu z gwarancją skoro sprzęt jest taki "świeży". Zwłaszcza że niewiele da się zrobić bez otwierania komputera. Ewentualnie sprawdź inne sterowniki do karty graficznej, nic więcej chyba się nie da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek698 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 [ciach] Testowałem karte w furmarku i przy 65 stopniach pojawiły sie artefakty i pionowe linie. I komp do resetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...