Kiro Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Mój problem wygląda tak: uruchamiam multi, loguję się do Games for Windows Live (gra wtedy chowa się na pasek i pisze, że GfWL przestał działać, ale jakoś dalej działa), chcę wyszukać graczy i...nic. BioShock 2 ciągle tych 5 wymaganych graczy wyszukuje, a ich nie ma. Gra jest w wersji 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiqARBUZ Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Na poczatek przeinstaluj te gre. Moze to pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielik42 Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Być może nikt nie gra? Mi też się to zdarzało, tylko raz udało mi się znaleźć 12 ludzi do gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiro Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Chyba jednak nikt nie gra...przepraszam wszystkich za niepotrzebny jednak temat (a co do multi - w ''Wojnę domową'' grają). Poproszę o jego zamknięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opti Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...