piotrekpk19 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Wchodzę do Jorrvaksr i od razu przylatuje do mnie Farkas, wyciąga broń i mam linie dialogowe. Przerwać nie mogę, bo uczepił się mnie i robi tak w kółko (łazi za mną). Wczytałem zapis przed wejściem, wchodzę ale dalej to samo. W dodatku on zaczyna teraz za mną łazić, a zabić tego cepa nie mogę. Edited February 19, 2012 by piotrekpk19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLight Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Sprawdź co masz w zadaniach (nie musi być zaznaczone by quest leciał). Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekpk19 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Ale nie mogę nic zrobić, bo on w kółko za mną lata, wyciąga miecz i mam linie dialogowe. Daję [Tab], żeby wyjść, on chowa miecz, wyciąga i znowu mam te linie. I tak w kółko. Jak wchodzę do tego budynku, to dwie babki się biją. Próbowałem wejść o innej godzinie, ale zawsze jest to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekpk19 Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Dobra, po 34 próbie wczytania wcześniejszego zapisu poszło tak jak trzeba. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...