roboziom Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 (edited) Otóż mój problem polega na tym: Jeszcze kilka godzin temu mogłem się spokojnie zalogować, ale teraz, gdy włączam steama wyskakuje okienko: "Nie można połączyć się z siecią Steam. Może to być problem z połączeniem internetowym lub z serwerami Steam. Odwiedź stronę www.steampowered.com, aby uzyskać więcej informacji." Ponowne włączanie komputera nic nie dało. Nadal nie można się połączyć. EDIT: Gdy usunę Clientregistry.blob, podczas pobierania wyskakuje, że jest problem z serwerami Steam. Edited January 20, 2012 by roboziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firestone Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Może to coś u nich nawala, teraz nie sprawdzę jak u mnie bo nie jestem na kompie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemx84 Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 (edited) Tez mam dzisiaj problemy ze steamem. Jeszcze rano wszystko było ok, teraz gdy próbuje się zalogowac do społecznosci pojawia mi się "Blad weryfikacji", a gdy próbuje dodać znajomego, widze white screen z napisem "Error 503 Service Unavailable Service Unavailable Guru Meditation: XID: 2638866684 Varnish cache server" Wie ktos co się dzieje? Ja mysle, że są problemy z serwerami, sprawdze jutro. EDIT: A! I jeszcze jedno, gdy loguję się na stronie ciągle pojawia mi się "Wprowadź ponownie podane niżej znaki w celu weryfikacji", wprowadzam login i hasło ponownie i znowu to samo Edited January 20, 2012 by Przemx84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zecik Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 na poczcie nic wam nie przyszlo ? moge jedynie stwierdzic ze jest godzina 17:30 i normalnie mi sie zalogowalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mag123 Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 a mi wyskakuje steam jest chwilowo nie dostępny Link to comment Share on other sites More sharing options...
roboziom Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Już jest OK. Widocznie coś tam robili. Temat chyba wyczerpany, więc można zamknąć. @Mag123: Mi jak takie cuś wyskakuje, to uruchamiam ponownie komputer i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...