Kamilos755 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 To tak, chce mięć cyfre + w komputerze, to tak co i jak podłączyć, co kupić? Niedługo będę miał możliwość podroczenia cyfry do mojego stanowiska, Co murze kupić, dekoder/kartę tv ? Nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilos755 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bardanos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 "Po pierwrze kóp słownik albo nałucz się piszać" - taka moja pierwsza propozycja co do najbliższych zakupów, a co do samej cyfry - najprostsze rozwiązanie podłączyć cyfrę pod monitor - jeżeli chodzi o połączenie do skrzynki, podaj kartę graficzną jaką masz w komputerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilos755 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Tak na starce, mam starego lg i dlatego pisałem że do komputera. A o ile się orientuje to karty mają wyjście a nie wejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach