krall Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 czy ktoś gra wogóle jeszcze w tą genialną grę?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Michael_Corleone Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Tak!!!Np: JA :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtew Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 soldat to super gierka czemu ma nikt w to nie grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKwak Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Mi właśnie się ściąga...82%:DNo i co z tego ? Wroc jak ci sie sciagnie i bedziesz mial konkretna oferte na rozgrywke- to nie jest chat dla gimnazjalistow - slee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizardius Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Tak ja gralem, moge z kazdej chwili znow zainstalowac! A czy tam jest cos takiego jak multiplayer?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razof Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 No to kiedy gramy?? jak ktos znajdzie fajny serwer albo ma swuj to podaj adres..tylko zeby mieli wszyscy wersje 131.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheChoosenOne Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Niedługo powinna się ukazać 1.3.2 mimo to, że Michał pracuje nad Crimson Glory, chetnie pogram w Soldat, gram od wersji 0.9(coś) i nigdy mi się to nie znudziło Aha, gram tylko na Realistic Mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Ju_sit_ Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Soldat super gra- można pograć 5minut jak i 3h . Gram Realistic, Survival + Real, znadzjiecie mnie tam pod nickiem XxX z tagami <<FL>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Realer Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Gra świetna!!! Czemu tak mało osób w nią gra??Tak dla zapełnienia czasu*, przynajmniej...*3h około Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploodeex Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Tak ja gralem, moge z kazdej chwili znow zainstalowac! A czy tam jest cos takiego jak multiplayer?? Gościu, na jakim Ty świecie żyjesz? Albo źle zrozumiałem Twój post i był on ironiczny, albo Ty grałeś tam tylko w SP (Singielplayer). Tak, jest tam Multiplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojowniczek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Tak ja gralem, moge z kazdej chwili znow zainstalowac! A czy tam jest cos takiego jak multiplayer?? Eee ... koleś ty chyba w to nie grałeś jest tam multiplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonBourne Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Tak ja gralem, moge z kazdej chwili znow zainstalowac! A czy tam jest cos takiego jak multiplayer?? :? No ponoć coś takiego tam jest :? Gram pod xywą HeavyBolter Link to comment Share on other sites More sharing options...
apleee Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Kiedys troche gralem. Mozna sie ustawic na jakas gierke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grek Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 no właśnie też jestem za jakimś TDMem albo CTFem podajcie adres ip serwera i godzinę a się zjawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda master Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Np ja mój nick yoda master gg 7783304 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidix77 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Siema!Ktoś gra w Soldat 1.4.1?Albo jest w polskiej lidze soldat?Niech tu napisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Gra jest po prostu miodna, cos w stylu tibi niby grafika bez wodo-trysków a jednak coś w niej jest. Ogólem polecam ja kazdemu (jak wiedzmina) bo to nasze rodzime dzieło. : PA tak z ciekawości czy ktoś z was zapłacił dobrowolny abonament bo z tego co wiem niewiele daje a kosztuje coś ponad 20 zł. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
turek Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Gra jest po prostu miodna, cos w stylu tibi niby grafika bez wodo-trysków a jednak coś w niej jest. Ogólem polecam ja kazdemu (jak wiedzmina) bo to nasze rodzime dzieło. : PA tak z ciekawości czy ktoś z was zapłacił dobrowolny abonament bo z tego co wiem niewiele daje a kosztuje coś ponad 20 zł. .Abonamentu nie płaciłem. W grze można mnie nieraz znaleźć pod nickiem turekPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
turek Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Mam pytanko:Z większości serverów wyrzuca mnie po ok. 10 sekundach! Pisze, ze to z powodu BattlEye czy jakoś tak. Jak to zmienić? "Cziterem" nie jestem. Nie używam czitów w ŻADNEJ grze multiplayer. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doniu1 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Siema jak będziecie grać to napiszcie :gg-5568980A gra strasznie grywalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
hairy & hairy Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 ja w to nadal gram ;p od 2 miesięcy zajmuje mi ta gra całe popołudnia ;p a snajperka rządzi... trzeba się umawiać na konkretne meczyki ;D np... fani CDA vs antyfani ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek49 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ja w to nadal gram ;p od 2 miesięcy zajmuje mi ta gra całe popołudnia ;p a snajperka rządzi... trzeba się umawiać na konkretne meczyki ;D np... fani CDA vs antyfani ;D hehe xD Ja gram juz prawie Rok w 1.4.2 Genialna gra juz sie nie moge doczekac 1.5.0 Jezeli gracie na zahaslowanych Serverach moze kojarzycie Pr0sa o nicku Kuliczek lub PeQ xD To własnie ja moje gg 6424478 do umawiania sie na mecze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytan302 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Może grupa z CDA by się umówiła na meczyk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieszkoS Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Ja bym chetnie przyszedl na taki meczyk fanow CDA Lecz jest jeden problem, a mianowicie moj ping wynosi od 700 po nawet 2700 (!), i to nie wina wlaczonych programow (GG, Skype, Pobierania plikow) lecz poprostu felernego internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
licuri Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Na taki mecz to ja z checią, jako zadeklarowany fan Soldata przyjdę... Link to comment Share on other sites More sharing options...