Guest Ajaf Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Zakonczen o ile mi wiadomo jest 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atari505450483idea Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Ciekawe czy zje klimatem Resident evil 4???Brakuje mi Jamesa Sunderlanda...Hardkorowy pokój będzie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ajaf Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 Ciekawe czy zje klimatem Resident evil 4???Nie ze zje tylko ...pożre :twisted: SH Rullez :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atari505450483idea Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 W jednym James Sunderland się...wiesza!!!W sumie to on zabił swoją żonę...Żył w swiecię iluzji i paranoi...Narkotyki brała żona i on!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atari505450483idea Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Ale Residenty i tak mają mniejszą schizę...grafa to nie wszystko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Od dawna jestem fanem serii Silent Hill, częśc druga była jak do tej pory NAJLEPSZA i jedynie The Room - kolejna część Cichego Wzgórza jest w stanie mu zagroźić. Kto widział trailery do SH 4 The Room ten wie o co mi chodzi ..... http://www.konamityo.com/sh4/# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Arkadie Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ja się boję już samego pudełka:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kolbe Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Taaa.... Silent Hill 2. Może mnie wyśmiejecie ale nigdy a to nigdy się nie odważyłem grać w to po zmroku i zawsze musiał ktoś siedzieć obok mnie lub zmieniać mnie. Brrrr... jak sobie przypomne tego miłego pana z gigantycznym nożem kuchennym i wielką piramidokształtową czapke kuchenną aż ciarki mnie przechodzą. Och a jak giere wygrałem chyba przez 1.5 miesiąca bałem się ciemności ciasnych pomieszczeń i niezidefitykowanych odgłosów. Ajajaj i pomyśleć, że jak gram znów w to ciągle się boje chociaż wiem gdzie i kiedy coś wyskoczy.Spoko, mnie nigdy nie udało się w nią grać dłużej niż do 22, po prostu się nie dało mimo że wciąga jak naprawde dobry film.A tak btw. czy ktoś wie czy(a jeśli tak) to kiedy będzie Silent Hill 4 na PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Polecam wszystkim maniakom Silent Hill soundtrack z części 2 i 3. Naprawdę niezły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kolbe Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Niezły ? Mało powiedziane. Jest genialny. Aha, zapomniałeś o 1 części Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Wiem, wiem ale niestety tego z jedynki nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Jak na razie krążą plotki że SH4 ma wyjść zaraz po premierze na PS2, czyli gdzieś około grudnia 04. Rok po premierze SH3. SH4 ma fajny trailerek. Potworki z głowami dzieci (tak mi się wydaje) są extra :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Ja mam chyba wszystkie trailery z SH4 The Room i jak zwykle w tle leci świetna klimatyczna piosenka. Konami chyba ma talent do soundtracków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekiera Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Ja mam chyba wszystkie trailery z SH4 The Room i jak zwykle w tle leci świetna klimatyczna piosenka. Konami chyba ma talent do soundtracków Nie tyle Konami, co Akira Yamamoka (czy jakoś tak). To on tworzy wszystkie te cudne dźwięki, od pierwszej części odpowiada za warstwę muzyczną SH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atari505450483idea Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Słyszałem kiedyś, że w którejś części miał być cmentarz, a tam jakieś martwe kurczaki przybite na krzyżach...ale programiści chyba nie chcą przekraczać pewnych granic...???Szkoda, że "czwórka" nie zje graficznie Residenta na GC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LordDeath Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Gierka jest spoko ale prawdziwej adrenaliny dodaje jakbyście grali sami w nocyi w jakieś starej zapyziałej chatce w środku lasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Klimat Silenta jest tak ogromny i wszechobecny że można by w niego grać i się bać nawet w obecności rodziny (siedzącej obok kompa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LordDeath Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Ja tak do końca to grałem tylko w jedynke ale przeraziły mnie dwie chwile1.Ciało zakrwawione owinięte bandazami wiszące na satrym zakrwawionym zardewniałym drucie kolczastym2.Kobieta na wózku inwalidzkim której zadawano piekielny ból aby zjawił się demonTak się zastanawiam czy programiści niedostali bzika siedząc przy tej grze pare setek godzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest atari505450483idea Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Szkoda mi było panienki (akcja w windzie) gdy "piramidalny" ją załatwił - kumpel nawet uronił łezkę, bo przez całą gierę sterował Jamsem!Ja olałem siedzenie przy klawierce, bo psychę se dawno zryłem Residentami i pierwszym SH...hehe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siekiera Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 ...kumpel nawet uronił łezkę, bo przez całą gierę sterował Jamsem!A kim miał u diabła sterować, jak nie Jamesem? Przecież Marią gramy tylko w dodatkowym epizodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Za najbardziej tajemniczą postać w Silent Hill 2 uważam Mary (poza Ernestem z dodatkowego scenariusza), nigdy do końca nie udało mi się do końca rozgryźć jej historii. Co do najstraszniejszego momentu to chyba ten w którym nagle szpital się jakoś przeobraża słychać jakieś głosy no i aż mnie ciarki przeszły jak zobaczyłem te ręce wystające z obrazu (brrr) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zajec12 Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Hmmm... Najbardziej tajemnicza postac w Silent Hill?? Oczywiscie corka Harrego z czesci pierwszej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanon Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 ostatnio z nudów popykałem w Silencika i najbardziej tajemnicz dla mnie jest jednak Laura - co to dziecko tam robiło, po co, dlaczego. Tajemnica Marii wyjaśnia się w dodatkowym epizodzie.Ukończyłem grę i obejrzałem 3 zakończenia i nie mam sił aby grać ponownie dla kolejnych. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda zakończenie REBIRTH oraz DOG??Co do 3 pozostałych zakończeń to łatwo je zobaczyć grając tylko raz. Wystarczy, że za priorytetowe zakończenie wybieramy Maria, gramy tak jak należy, aby do tego zakończenia dojśc. Później przed korytarzem z rozmową robimy save i:1) I zakończenie - oglądamy nóż i słuchamy rozmowy w korytarzu 2) II zakończenie - słuchamy rozmowy ( to, że wysłuchaliśmy taśmę w zmienionym hotelu nie ma nic do rzeczy - a co do zranienia Marii - przecież zranił ją Piramidalny w korytarzu gdy uciekało się do windy ( nie da się zrobić inaczej ).3) III zakończenie - nie słuchamy rozmowy w korytarzu tylko biegniemy ile sił w nogach Minus tego sposobu jest taki, że mimo nagrania SAVE'a po oglądnieciu kolejnych zakończeń gra i tak nam pokazuje, że jak do tej pory widzieliśmy jedno. Czyli po zakończenie REBIRTH i DOG musiałbym grać jeszcze z 3 razy a już nie mam sił więc jakby ktoś odpowiedział na moje pytanko to było by super pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osioł Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Hej jak ja słyszałem to, żeby mieć inne zakończenie to trzeba zdobyć dużo punktów czyli trzeba mało razy zapisywać gre, często używać broni białej (czyli pałki, rury piła :twisted: ), zabijać wszystkie potwory itp. Jak się będzie miało mało punktów to zakończenie zawsze te same będzie. I jeszcze coś nigdy nie widziałem innych zakończeń więc jeśli chce ktoś Ci je opowiedzieć to porozmawiajcie na GG bo może nie wszyscy chcą się dowiedzieć od kogoś może ktoś chce sam do tego dojść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanon Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 moja poprzednia prośba jest nieaktualna właśnie po całej nocy przy Silent Hill obejrzałem dwa kolejne zakończenia -> REBIRTH i DOG, po tym drugim zmienia się też wygląd "CREDITS", pokazane są nowe obrazki, ale jakie? nie powiem, żeby właśnie nie psuć nikomu niespodzianki. Teraz pozostało jeszcze UFO do wieczora powinienem się wyrobić hehe piła spalinowa wymiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...