Jump to content

Rozwiązany: World of Warcraft - Płatności

Recommended Posts

Witam

Zastanawiam się, czy nie kupić sobie WoW'a.

W Wymaganiach pisze, że aby zarejestrować grę należy posiadać kartę płatniczą.

Chciałbym dowiedzieć się o co w tym chodzi.

I jeszcze jedno pytanko.

Czy gdy skończy mi się abonament to czy będę mógł w to grać? Jeśli tak to w jakie tryby, servery itd. ?

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn

Witam żeby grać musisz mieć i kupić World of Warcraft + The Burning Crusade, do tego potrzebujesz Wrath of The Lich King i Cataclysm trzy dodatki. Oczywiście nie jest wymagane posiadać od razu wszystkie dodatki, bo można grać z podstawką samą ale z doświadczenia wiem, że lepiej na zaś kupić wszystko :). Do tego za darmo otrzymujesz pierwsze 30 dni grania, gdy te dni się skończę konto staje się frozen i dalej grać nie można. Od razu odpowiadam nie Bllizard nie usuwa konta jak nie grasz nie wiadomo ile. Masz dwie możliwości kupić i przedłużyć abonament dodając kartę płatniczą do swojego konta lub kupić zdrapkę prepaid ewentualnie sam kod na Allegro który przedłuża grę o 60 dni czyli 2 miesiące ale płacąc kartą możesz wykupić dłuższy abonament przy okazji teraz jest promocja jak kupisz pół roku abonamentu do WoW'a otrzymujesz Diablo III za darmo. Prepaidy można już nawet dostać za 75 zł. Inaczej grać się nie da, jak masz pytania wal na pm pomogę ci bo niestety za długo czasu w tej grze spędziłem :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...