CrixDoomsday Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Potrzebuję szybko pomocy. Mam skrzynkę na Wp.pl i ostatnio z mojego adresu e mail rozsyłany jest spam, nawet z powrotem do mnie. Wygląda na to że wysyła to wiadomości - spam do wszystkich moich adresatów z listy. Co zrobić? Pomocy, bo nie mam pojęcia co jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmud7543 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Na początek zmień hasło. Ktoś oprócz Ciebie znał/mógł podejrzeć obecne hasło? Łączysz się przez program pocztowy czy bezpośrednio na portalu przez przeglądarkę? Wchodziłeś na shtyle.fm albo badoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrixDoomsday Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Przeglądarka tylko. Nie wchodziłem na żadne jeśli dobrze pamiętam. Hasło zmienię zapobiegawczo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Korzystasz może z jakiegoś programu pocztowego? Wypada sprawdzić system pod kątem występowania keylogerów i innego świństwa. Na początek przeskanuj system programem Malwarebytes' Anti-Malware i zamieść na forum log z tego skanowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.