lelek114 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Proszę o pomoc odnoście wyłączania się SKYRIMA. Po napisie firmy, pojawia się srebrny smok jakieś 3 sekundy i się wyłącza. Posiadam Windowsa XP. Mój komputer ma 3 lata, ale kupiony z najlepszymi częściami. Z kolei, był prawie taki sam temat w Viście której nie posiadam. I problem został zażegnany. Sposobu w z systemu Visty w XP na 100% nie ma, bo bym znalazł. Chciałbym się dowiedzieć co muszę zrobić w XP, i wyjaśnienia dokładne... Czekam na POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssdd112 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Próbowałeś restartować komputer ? Mi pomogło po restarcie również otwarcie w oknie gry na 800x600 i na najniższych żeby to wszystko się załadowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelek114 Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Próbowałeś restartować komputer ? Mi pomogło po restarcie również otwarcie w oknie gry na 800x600 i na najniższych żeby to wszystko się załadowało Nic nie dało ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareW Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Pliki gry uszkodzone, komp zawirusowany... inne "standardowe" przyczyny? Można pokusić się o włączanie do skutku (czasem działa). Albo zainstalować ENB Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelek114 Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Pliki gry uszkodzone, komp zawirusowany... inne "standardowe" przyczyny? Można pokusić się o włączanie do skutku (czasem działa). Albo zainstalować ENB Series Niestety nic z podstawowych. Na tyle się znam i posprawdzałem wszystko. ENB series ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Continental Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 http://uploaded.to/file/7px27s3o Mi ten patch pomógł, mam nadzieję, że i Tobie pomoże . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesu Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 A probowales uruchomic sprawdzanie integralnosci plikow na Steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriele Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 A reinstal / uruchomienie w trybie zgodności / z uprawnieniami admina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assasin4 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 @lelek114Ja na win 7 musialem zrobic tak:1.Muszisz kliknąc na ikonke glośnosci na pasku z prawej strony, a nastepnie nad suwakiem kliknac Glosniki(zalezy jaka masz karte graficzna)2.Powinnlo ci sie otworzyc okno Wlasciwosci: Speakers.3. Wybiez zakladke Zaawansowane.4.W Format domysly , wybierz z listy: 24-bitowe,48000Hz(Jakosc studyjna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.