tauri Napisano Listopad 23, 2011 Zgłoś Share Napisano Listopad 23, 2011 witam jak w temacie, muszę zakupić pilnie nową drukarkę, zastanawiam się tylko jaką tzn. laserową czy atramentową ? niby na laserowej koszt druku jest tańszy ? czy to prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yojc Napisano Listopad 23, 2011 Zgłoś Share Napisano Listopad 23, 2011 Tematy o zakupach zakładamy w dziale "Składamy komputer - kupujemy części".Wątek przeniosłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauri Napisano Listopad 24, 2011 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 24, 2011 już wiem co wiedzieć potrzebowałem, więc temat do zamknięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yojc Napisano Listopad 24, 2011 Zgłoś Share Napisano Listopad 24, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Zarchiwizowany
Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.