Poland14 Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 POMOCY! Ściągnąłem dziś betę TOR'a, ale nie mogę jej odpalić wyskakuje mi takie coś jak na załączonym obrazku. Jest tam napisane, że muszę dodać "security questions" co już zrobiłem, a przycisk "PLAY" wciąż jest wyłączony. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić... Nie chciałbym żeby te 15 GB które ściągnąłem poszły na marne... Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów. Treść problemu piszemy w tytule - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amasuke Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Przypuszczam, że nie możesz grać, bo beta startuje dopiero w weekend 25-28 listopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelikn Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Właśnie czytaj to uważnie co pisze bioware przejrzyj sobie forum i tam pisze jak BYK. Tak przy okazji to ja dostałem się do bety ale nie zagram te 15-20 GB zabije mój 6-gigowy transfer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poland14 Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Ok dzięki, po prostu na GOL-u widziałem filmiki z bety i myślałem, że mogę już zagrać, a nie jestem aż tak dobry z angielskiego żeby zrozumieć wszystko co piszą na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amasuke Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 E tam. Zostawiasz kompa na noc i masz. Chyba, że masz limit, to współczuję Ok dowiedziałem się, że Beta weekend rusza w piątek (25.11.2011) o godzinie 17:00. Ludzie wpuszczani będą grupami. Dokładna godzina przyjdzie na emaila. Tłumacząc ogłoszenie z Launchera: 2. Nieaktywny przycisk Play Przypomnienie dla wszystkich testerów: jeżeli twój przycisk Play jest nieaktywny, oznacza to, że nie dostałeś/aś jeszcze dostępu do serwerów na weekendowy test. Dostęp rozpocznie się od 10:00 CST (16:00 Londyn, 17:00 Paryż/Berlin [czyli też Warszawa]) w piątek, 25 listopada. Otrzymasz email z dokładnym czasem kiedy rozpocznie się twój dostęp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.