num Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Witam kuzynowi spaliła się płyta główna tak więc potrzebuje nowej. Budżet to 200zł. płyta ma mieć socket 754 (ma jakiegoś athlona 64) pamięci ddr 400mhz jedna kosc 1gb i jedna 512mb grafika radeon 5450 zasilacz 400W (no-name) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiend Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ja na twoim miejscu bym brał tą płytę od ASRocka. Płyta z socketem 754 jest przestarzała i już rzadko się ją spotyka dlatego producenci płyt już ich nie produkują i ciężko je dostać. Bierz tą z Allegro i nawet nie ma co wymyślać czy jest dobra czy nie, bo wątpię że znajdziesz lepszą do kupienia. Mogę dać coś tańszego, ale niestety używane. Lekko wychodzę poza cenę, ale nic lepszego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Sugerowałbym też przy okazji zmiany płyty pozbyć się tego "zasilacza". wielce prawdopodobne, że to on przyczynił się do spalenia płyty głównej (miejmy nadzieję, że niczego więcej) Fotron HLC 350W - 45 zł Co do płyty - wnioskuję, że ma być z gniazdem PCI-E. W takim razie - klik, klik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.