skibeusz Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Witam więc chętnie kupie ps one w stanie działającym ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem gran turismo 2 tylko dla tej gry chce kupic ps ponieważ niestety nie wiem jak skonfigurować emulator ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo123 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 witam ile byl bys w stanie dac za ta konsolke ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quejki Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Witam. Mam do zaoferowania konsolkę PS One z Chip'em do odpalania kopi zapasowych gier (dobra sprawa, bo gier w sklepach na PS One już dawno nie ma, więc ściągasz obraz gry, wypalasz na płytce i grasz ). W zestawie: -7 gier : Gran Turismo 2, Space Hulk, Rage Racer, Medal Of Honor: Underground, Harry Potter & Chamber of Secrets, Duke Nukem: Time to Kill, Quake II -ok. 500 gier DEMO - oryginalny pad SONY - oryginalna karta pamięci - pełne okablowanie Stan konsoli, mimo wieku idealny. Konsolka była odnawiana, ma nowy laser i napęd. Ogólnie - jak nowa. Jakby co pisz na GG: 19351849 lub PW. Pozdro. Cena jaka mnie interesuje to ~ 80+PLN //EDIT: Za co ten raport? -.- Za sprzedaż konsoli przerobionej, co jest tutaj zakazane (wystarczy zapoznać się z regulaminem), otrzymujesz więc ostrzeżenie - Aiden Link to comment Share on other sites More sharing options...
haz111 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Rozpruwacz - jak to nie ma? Serwisy aukcyjne nie gryzą... EDIT: Jest to komentarz do postu usera Rozpruwacz który był powyżej i zniknął... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.