Jump to content

Metro 2033 - opcje graficzne

Recommended Posts

Witam

Mam pytanie czy jest możliwość wyłączenia AA i Texture filtering? Tylko te dwie opcje dzielą mnie od zagrania w Metro 2033!

Jakby co konfiguracja w 90% nie spełnia wymagań, ale trochę powalczyłem i się udało uruchomić na tych 10fps po ustawieniu opcji na super low mam ok. 30 fps.

Konfiguracja:

AMD Phenom II X4 840 3.0Ghz

GeForce 6600

4Gb RAM

Windows 7 32-bit

Ja się spytam tak. CO ta karta robi przy tym procesorze?!

Komputer w połowie modernizacji (czyt. zbieram na nową kartę). Poza tym ta karta to Weteran wyciskałem z niej wszystkie poty i odpaliłem tytuły które powinny ją zgnieść: GTA IV, Borderlands, Mass Effect 2, HoMM VI (dla mnie to nadal HoMM nie MMH czy jakoś tak) i parę innych.

Człowieku, kartę graficzną tego komputera trzeba natychmiast wymienić! Wątpię, żebyś zagrał w Metro 2033, bo ta gra jest strasznie sprzęto-żerna. Proponuję Ci także, żebyś podczas grania (w jakąkolwiek grę ;)) wyłączał zbędne programy (komunikatory, Steam itp.).

Po 1 patrz post wyżej

Po 2 uruchomiłem chcę teraz wyciągnąć z niej o te 10-15fps więcej

Po 3 Wyłączał zbędne programy? Procesor mam 4 rdzeniowy 3.0Ghz więc i tak mało to da

Po 4 Zacznijcie w końcu pisać na temat problemu (wyłączenia AAA i Texture Filtering), a nie o moim sprzęcie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...