crowmaster Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Postanowiłem odświeżyć sobie tę grę i stąd narodził się temat. Jak wiadomo Książę i Elika mogą się przebierać w czasie rozgrywki. Bohater za Księcia z Piasków Czasu i Altaira, babeczka za Farę oraz, po przejściu gry, postać z Beyond Good & Evil. Ale nie są to jedyne dostępne miejsca w menu dlatego piszę. Jak można zdobyć komplet strojów/skinów do tej gry? Teoretycznie można wpisać jakiś kod zamówienia znajdujący się z tyłu pudełka, ale u mnie tego kodu nie widać. Posiadam wersję zwykłą, kupioną niedługo po premierze za ~99zł więc nie jest to jakaś kolekcjonerka czy coś. Ale może mimo tego da się jakoś odblokować te ubrania. Oczywiście chodzi mi o jakiś legalny sposób, wszelkie crackowanie czy coś nie wchodzi w rachubę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Za zebranie wszystkich 1001 ziaren światła odblokowujesz 2 ostatnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.