angeal98 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Mam pytanie, ponieważ nigdy nie miałem psp, ps1/2/3, xboks 360 jak będzie wyglądać i czy będzie przeglądanie internetu w PSP vita? No coś takiego: włączam psp v odpalam internet (WI-FI), strone CDA patrze NEWSY, potem udzielam sie na forum, pisze komenty... Czy jest ograniczona tylko do PSN? Nic nie wiem więc proszę o dokładną odpowiedź! I czy będzie różnica - w tym co napisałem - w tych modelach 3G i bez 3G? EDIT. A jak nic o tym nie wiadomo, to jak to wygląda w PSP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artorias Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Tak, w PS Vita będzie możliwość przeglądania stron internetowych(np: cdaction.pl ). Jeśli chodzi o model z 3G to będzie do niego można wsadzić kartę sim taką jak do telefonu i mieć z niej internet wszędzie tam gdzie jest zasięg danego operatora. W modelu bez 3G internet możesz mieć tylko net tam gdzie jest jakaś sieć bezprzewodowa(czyli po prostu łączysz się przez WI-FI). Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeal98 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Dzięki za odpowiedź! Chyba się uraczę modelem bez 3G bo WI FI to mam w domu, a za internet w karcie sim płaci się dużo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.