limonek Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 No więc, zakupiłem ostatnio sobie u3.... Kilka dni sobie pograłem, fajnie było, aż do dzisiaj. próbując włączyć grę wyświetla mi się ekran wczytywania( kręcący się pierścień u dołu ekranu) i nic więcej się nie dzieje.... kiedy prubuje wyłączyć grę konsola mi się restartuje.... wie ltoś może co się dzieje i jak to rozwiązć? Dodam jeszcze że posiadam ps3 w wersji FAT 80 Gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellspawn Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Mam dokładnie ten sam model. Tyle u mnie więcej szczęścia, że gra przechodzi do menu. Wczytać się save nie wczyta, a jeśli dobrze zakombinuję (tzn usunę wszystkie save'y albo po stworzeniu nowego gra w końcu ruszy) to sobie pogram. Wtedy to już tylko przejść grę przy jednym posiedzeniu (modląc się, żeby po drodze nie wyłączyła się w którymś momencie muzyka, bądź skrypt nie chciał zaskoczyć), bo po wyłączeniu ponownie ryzykuję, że oglądać sobie będę wiecznie obracający się pierścień Drake'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.