Noodel Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ma dwa Radeony HD4850 i po aktualizacji sterowników system nie widzi drugiej karty graficznej (w sensie w menadżerze urządzeń jest tylko jedna grafika, tak samo w Catalyst Control Center). Przed aktualizacją wyświetlane były dwie karty. I nie wiem teraz, czy po prostu to robota sterowników, że od teraz zawsze dwie karty w crossfire będą liczone jako jedna, czy po prostu coś źle poszło ze sterami. Ktoś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ściągnij GPU-Z i zobacz czy tam się pokazują dwie karty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noodel Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 [ciach] http://gpuz.techpowerup.com/11/11/06/bmx.png Jest tylko jedna. Wiesz, jak to napawić? (robiłem już reinstal sterowników) Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. - MD EDIT: Dobra, udało się naprawić (odłączyłem drugą grafikę, uruchomiłem kompa, wyłączyłem kompa, podpiałem spowrotem grafikę - działa). Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.