NielichaZosia Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Otóż, w następującej grze jest taka opcja - zaznaczanie przeciwników [T]. Na celach wtedy pojawia się taki czerwony kwadracik. I tu pojawia się moje pytanie - jak ten rozkaz wykonać, tzn. jaki klawisz czy też polecenie wydać, aby moja drużyna zaczęła strzelać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiqARBUZ Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Chyba "B". jak team stoi pod drzwiami, wtedy naciskam "B" i oni automatycznie otwierają drzwi i czyszczą pomieszczenie z wrogów Mam nadzieję, że pomogłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Ok, w sumie o to mi chodziło... mniej więcej Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opti Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.