creativebtm Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam! Mam problem z grą kroniki riddicka : assault on dark athena. Gra normalnie się zainstalowała , ale przy włączaniu z ikonki na pulpicie , wyskakuje takie coś : W takiej kolejności jakiej widzicie : Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Wejdź na tę stronę i ściągnij odpowiednie dla Twego systemu drivery TAGES. Oczywiście uruchamiaj grę jako administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
creativebtm Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 ok , dzięki za pomoc , wszystko już działa normalnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Otwieram na prośbę forumowicza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerpentTongue Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Witam, Kupiłem ww. grę w serii eXtra Klasyka i chcę prosić o pomoc z dokładnie tym samym problemem co Creativebtm, autor wątku. Zaproponowane rozwiązanie w moim przypadku nie działa z tej prostej przyczyny, że strona producenta sterowników Tages nie działa Identyczna porada jest na stronie CD-Project, ale z tego samego powodu nic mi nie da. Będę wdzięczny za pomoc. Nie mówcie mi tylko, że uczciwy gracz nie zagra w legalnie kupioną grę, bo strona z zabezpieczeniami padła Chociaż w sumie nie wiem czy to jest śmieszne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertosh Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Witam Też miałem taki problem, strona producenta nie działa sterowniki pobrałem stąd: https://rapidshare.com/files/326736911/TagesSetup.exe najpierw należy ww. instalatorem odinstalować stare stery i drugi raz go uruchomić w celu zainstalowania nowych. Pozdrawiam _ R Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerpentTongue Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 @Robertosh - super, dziękuję! Temat może powrócić w stan zamknięcia, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.