Shortyy Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam, wygrałem gifta na Steamie Ghost Master i pobrałem sobie do tego spolszczenie, ale po uruchomieniu nie ma polskich liter, tylko jakieś zamienniki albo puste miejsca. Da się coś z tym zrobić albo może znalazł ktoś jakieś sprawdzone spolszczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proud Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Nie ma chyba takiego spolszczenia... Jakiś czas temu (ponad rok) kupiłem GM poniżej 1? w promocji i niestety nie znalazłem spolszczenia, które działało poprawnie. Zawsze był problem z polskimi czcionkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tauri Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 jeżeli gra oficjalnie nie figuruje na Steamie jako PL, to niestety zazwyczaj są problemy z jej spolszczeniem, pozostaje Ci albo poszukać innego spolszczenia albo grać w wersje EN Link to comment Share on other sites More sharing options...
proud Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 jeżeli gra oficjalnie nie figuruje na Steamie jako PL, to niestety zazwyczaj są problemy z jej spolszczeniem To akurat bzdura... Ghost Master jest JEDYNĄ grą z jaką miałem kiedykolwiek problemy przy spolszczaniu, a wrzucałem pliki lokalizacyjne do kilkunastu gier Steamowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tauri Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 hehe to masz powód do radości nie często udaje się znaleźć dobrze działające spolszczenie do gier steamowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shortyy Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Ok, dzięki za pomoc. To wolę wersję EN. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.