Iwaniev Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam, otóż mam z CD-Action gry: Resident Evil 5 oraz Kane & Lynch: Dead Men. Zainstalowałem je, ale pojawił się problem. Te gry chodzą mi 0,1 klatki na sekundę. Mówię poważnie. Według CD-Action mam spełnione minimalne wymagania, ale według innych stron np. http://www.gry-online.pl/ wymagania są większe i ich nie spełniam. Wiem, że czasami się je zawyża i pytanie: z których prędzej odpali. I sedno tematu: co zrobić aby te gry płynnie działały oraz gdzie jest wina. Zamierzam kupić Napoleon Total war, ale nie wiem czy nie pojawi się to znowu. Dodam, że Dead Island normalnie działało, a w Mass Effect ekran robił się czarny co ok. 1,5h. Wgrywałem sterowniki, ale wgrało tylko część sterownika (wszystko odhaczyło na zielono tylko ostatnią część na czerwono). Sterownik ze strony producenta czyli NVIDII, próbowałem kilka razy, ale bez skutku. Mój komputer to: Windows XP SP2 1 GB RAM GeForce 9500GT AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.0GHz Pomóżcie! Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadsoul Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 spróbuj odinstalować sterowniki programem, który nazywa się chyba driver sweeper, i wtedy zainstalować na czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.