wiechum Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Witam.Mam pytanie kupując DI musimy mieć konto steam.Po włączeniu instalki steam pobiera 10GB gry!Nie instaluje ją z płyty ;/ Nie chce ściągać z neta bo raz DoW 2 5,5GB tak sciagalem dosc dlugo bo moj net jest slaby. JAK INSTALOWAC NP DEAD ISLAND Z PLYTY NIE Z STEMA???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
repta2 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Spróbuj poprzez--> usuń zawartość lokalną (czy coś takiego) na steamie i potem uruchom instalkę z płyty. Miałem coś z takiego z CoD MW2 i to wtedy pomagało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exclusive Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Mój sposób jest następujący: 1) Wylogowujemy się ze steama i wyłączamy go 2) Wkładamy płytę z grą i zaczynamy ją instalować 3) Po chwili gra poprosi o uruchomienie Steama w celu dokończenia instalacji z płyty 4) Uruchamiamy Steama i powinno pojawić się okienko instalacji 5) Po zakończeniu najprawdopodobniej będą jakieś aktualizacje do pobrania, więc trzeba cierpliwie poczekać, ale potem powinna gra działać Jeśli nie pomaga, to możliwe, że najpierw trzeba pobrać z 5% gry, potem robimy punkt pierwszy, a następnie kasujemy zawartość lokalną z katalogu steamapps i dalej lecimy według instrukcji. Nie powinno być żadnych problemów. Jeżeli jednak będą, to można jeszcze sprawdzić te porady http://www.cdprojekt.pl/s...stalowac_z_plyt Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiechum Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Musze poprobowac ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrmadeja Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Ja zawsze robię tak: 1. Odpalam Steam 2. Wkładam płytę do napędu 3. Jak uruchomi się instalator do wpisuje klucz - pojawia się komunikat : Aktywacja klucza w Steam 4. Rozpoczyna się instalacja - w pierwszej kolejności z płyty, potem Steam dociąga sobie aktualizacje z neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.