Tom12q Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam ! Jestem szczęśliwym nabywcem BF3 jednak jest tu coś co mnie wnerwia. Mimo,że takie hity jak Crysis 2,MW2,GTA 4 chodzą na ULTRA w 60 klatkach o ile ta gra na LOW nie trzyma nawet 20 Można coś z tym zrobić ? Mam najnowsze Sterowniki. Parametry na profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swofford Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Podaj dokładną konfigurację komputera bo z tej Twojej to niewiele wynika. System operacyjny też. I od raz na wstępie Ci napiszę, że na tym GF 240 to nie nagrasz się za dużo i nie wmówisz mi, że GTA4/Crysis 2 chodzą w 60klatkach na full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 BF 2 chodzi w 60 bez problemu na HIGH a to nawet na LOW nie chodzi na 30 Widzę,że pan z góry mi nie pomoże. Ok proszę : GeForce GT 240 CPU #0 AMD Athlon II X4 620 Processor, 2611 MHz CPU #1 AMD Athlon II X4 620 Processor, 2611 MHz CPU #2 AMD Athlon II X4 620 Processor, 2611 MHz CPU #3 AMD Athlon II X4 620 Processor, 2611 MHz (Niestety nie mogę sprawdzić płyty g. ponieważ piszę ''Nieznane ID urządenia'') RAM 4 GB (Nie znam marki) AMD Athlon II X4 620 PS: http://www.youtube.com/watch?v=WgRU7dAU6uQ...feature=related Gościu ma gorszy sprzęt niż jak a mu tak nie laguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Wiesz, że BF2 ma 6 lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Ooops... Chodzi mi o Bad Company 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swofford Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Podaj system operacyjny. Napisz wersje sterowników jakie posiadasz. Czy w tle działają jakieś programy, jeśli tak to jakie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Windows 7 64 Nvidia 285.36 Tak -Skype -Steam -AVG (AntyWir) -Origin -Hamachi Link to comment Share on other sites More sharing options...
swofford Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Podaj też ważną rzecz: Czy jest to komputer stacjonarny, czy laptop? Aktualizujesz system na bieżąco? Nie ma takich sterowników jakie Ty posiadasz Najnowsza wersja to 285.62: http://www.nvidia.pl/object/win7-winvista-...-driver-pl.html Wyłącz wszystkie programy, zainstaluj na czysto te sterowniki. Pobierz program CCleaner: http://www.filehippo.com/pl/download_cclea...80aa108b3f6f72/ Wyczyść nim system i rejestr. Następnie zostaw tylko i wyłącznie włączonego Origin'a, możesz też odłączyć komputer od sieci i wyłączyć AVG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom12q Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 Pomyliłem się. 285.38-desktop-win7-winvista-64bit-english-beta Stacjonarny Dobra zobaczę. Poszło Na MED i rozdziałką 1024x768 trzyma 20-40 klatek. C/T PS: Proszę szanownego pana swoforda Taki wynik nie jest satysfakcjonujący ale jak na komp sprzed 3 lat daje rade. I z łaski swojej proszę pana o nie nabijanie postów za pomocą spamu i głupich pytań. A ja z łaski swojej proszę o niebawienie się w moderatora. - MD Dziękuje A teraz zamknąć temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.