rafik787 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Cześć. Ostatnio dostałem komputer z płytą główną Foxconn i procesorem E7200. Kupiłem 9800GT i 2GB RAMu, jednak komputer nie wstaje. Wiatraki się kręcą, jednak na monitorze nie wyswietla sie nic. Wszystko chyba podłączyłem (Wejście 24pin, 4 pin, molexa do karty, chlodzenie i te rzeczy. Czy trzeba będzie wymienić płytę główną? Dodam, że nie słychać żadnych pisków z płyty. Dzięki z góry. PS: Jeżeli możecie, dajcie przykład jakiejś płyty na S775 do max 120zł (może być allegro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TitoBandito Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Najlepiej jeżeli masz taką możliwość, to zanieś grafę do jakiegoś znajomego/kolegi i zobacz czy u niego będzie działać. Jeżeli nie, to masz sprawcę. Natomiast co, do płyty to najlepsze będzie coś na P35 - nie drogie, a dobre : GIGABYTE GA-EP35-DS3 W tej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik787 Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Nie wiem, ja slyszalem ze takie objawy wystepuja przy uwalonej płycie. Prosiłbym o wypowiedzenie sie ekspertów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.