Mnich1003 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam. Mam pewien problem z grą DC Universe Online. Po włączeniu LaunchPad, otwiera się okno logowania. Po zalogowaniu wyświetla mi "Error Code: 1015". Nie wiem co zrobić. W internecie czytałem i sprawdziłem możliwe rozwiązanie, a mianowicie aby zmienić ustawienia proxy dla sieci LAN w IE, lecz to nie pomogło. Z góry dziękuję. Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalornbez__tytu__u.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amasuke Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Nie chce cię martwić, ale ściągnąłeś nie tego klienta i najprawdopodobniej będziesz musiał dociągnąć jeszcze pare MB w porywach do 5 GB. Aby to naprawić musisz w launcherze wcisnąć "Version: US Serers" (lewy dolny) lub Options (lewy górny) i zmienić z serwerów US na EU. Jak już ci się ściągnie prawidłowa wersja to powinieneś móc grać bez problemu (nie licząc długich kolejek i problemów z loading screenem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnich1003 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Niestety, ale to nie pomogło..Nadal pojawia się ten error i nadal nie mogę pobrać gry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amasuke Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 W takim razie sugeruje jeszcze ustawić reguły albo w ogóle wyłączyć antywirusy i firewalle. http://forums.station.sony.com/dcuopc/post...p;topic_id=5382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnich1003 Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 http://forums.station.sony.com/dcuopc/post...p;topic_id=5382 Ta instrukcja rozwiązała problem...Serdecznie dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.