Urakabarameel Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Od jakiegoś czasu (może tydzień/2, nie pamiętam) pingi wahają się od wartości 40 do nawet 1000. Transfer też często spada do niskich wartości. Dzieje się to zarówno, gdy do sieci podłączony jest 1 komputer lub 2. Do biura będę mógł zadzownić dopiero w nast. tygodniu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy może to być spodowodowane z mojej winy. Mój net to radiówka ZETO (powinienem to wywalić, ale niestety w mojej okolicy podobno wszystkie miejsca do podpięcia Neo/Netii są zajęte). Programiki takie jak cfosspeed chyba trochę pomagają, ale i tak są duże skoki. :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusieqq Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 na radiówkę wpływa wszystko od bryzy po wichurę, może jak wieje to ci antena się chuśta na wszystkie strony?? Zależy też jaką masz, skrzyneczkę czy tubę na dachu. Warto też ogarnąć czy kable dobrze łączą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.