freah333 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie konsoli PS3, czy w zestawie mam przejściówkę euro [ bo mam starszy model tv ] i czy mam headset w tym zestawie? a jeżeli nie ma przejściówki, czy pójdzie na tej od PS2? a jak nie ma tego headsetu, ile on kosztuje mniej więcej? z góry dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsjanin98 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nie ma headsetu, nie ma przejściówki, tak, działa ta od ps2, najtańszy 110 zł (http://www.net-s.pl/index.php?id=3&c=34&s=89&g=157563&n=Playstation-3-Wireless-Headset-Blstered-9702023&w=c), ale ja polecam jakiś zestaw bluetooth z Nokii (60-70 zł taniej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freah333 Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Dzięki ogółem za dość szybką pomoc, jeszcze jedno, o jakim zestawie bluetooth do nokii masz na myśli, prosiłbym o modele i czy są dość łatwo dostępne w sklepach i jakieś modele etc. bo ps3 ogółem zamierzam kupić około 4 grudnia i od razu z headsetem bym wziął [kupuje w media ekspercie jak coś]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsjanin98 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 ... o jakim zestawie bluetooth do nokii masz na myśli, prosiłbym o modele i czy są dość łatwo dostępne w sklepach i jakieś modele etc. http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=60682 Nokia BH-105 W Media Expercie jest za ok. 50-55 zł, no może 60 max. Tylko jeden wiem, że na pewno działa. Ale wiesz, w media expercie możesz się targować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiqARBUZ Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 No niestety ten świat nie jest taki piękny, by do PS3 jeszcze headset dodawali Też przy zakupie miałem taką małą, cichą nadzieję na ten headset w zestawie, no ale cóż... Kupiłem go (że headset ) po około 3 latach Polaków z headsetami spotkałem mało (a w zasadzie jednego i to akurat wtedy, gdy ja nie miałem swojego). Ale jak znasz angielski to już masz luz. Headset się przydaje- dzięki niemu poznałem w CoD 5 mojego kolegę z Jamajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
freah333 Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Witam ponownie, nie chciałem otwierać nowego tematu a że mam tutaj ten [ nie taki stary więc nie będzie hiper mega odkop ], mam pytanie dotyczące czy PS3 będę mógł podłączyć bezpośrednio [jak xboxa 360] kablem ethernet, bo mam łącze radiowe ale ja nie mam w komputerze 2 gniazda ethernet więc odłączam podczas gry w sieci komputer i daje go pod swojego xklocka i właśnie nie wiem czy PS3 też tak się da, że wyjmę sobie ten kabelek [skrosowany czy jak się tam pisze ] i od razu do konsolki czy muszę kombinować, nie gadać o routerach etc. nie wchodzi w to grę [nie mam i nie chce mieć tego ustrojstwa a ps 3 będzie blisko kabla i tv i kompa ]. Z góry dziękuję za pomoc tutaj już zawartą i za odpowiedzi do tego mego pytania. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.