Jump to content

Małe pytanie odnośnie PS3

Recommended Posts

Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie konsoli PS3, czy w zestawie mam przejściówkę euro [ bo mam starszy model tv ] i czy mam headset w tym zestawie? a jeżeli nie ma przejściówki, czy pójdzie na tej od PS2? a jak nie ma tego headsetu, ile on kosztuje mniej więcej? z góry dziękuję za pomoc! :happy:

Dzięki ogółem za dość szybką pomoc, jeszcze jedno, o jakim zestawie bluetooth do nokii masz na myśli, prosiłbym o modele i czy są dość łatwo dostępne w sklepach i jakieś modele etc. bo ps3 ogółem zamierzam kupić około 4 grudnia i od razu z headsetem bym wziął [kupuje w media ekspercie jak coś].

... o jakim zestawie bluetooth do nokii masz na myśli, prosiłbym o modele i czy są dość łatwo dostępne w sklepach i jakieś modele etc.

http://www.ram.net.pl/product_info.php?products_id=60682

Nokia BH-105

W Media Expercie jest za ok. 50-55 zł, no może 60 max. Tylko jeden wiem, że na pewno działa. Ale wiesz, w media expercie możesz się targować... ;)

No niestety ten świat nie jest taki piękny, by do PS3 jeszcze headset dodawali ;) Też przy zakupie miałem taką małą, cichą nadzieję na ten headset w zestawie, no ale cóż... Kupiłem go (że headset ;)) po około 3 latach :laugh: Polaków z headsetami spotkałem mało (a w zasadzie jednego :happy: i to akurat wtedy, gdy ja nie miałem swojego). Ale jak znasz angielski to już masz luz. Headset się przydaje- dzięki niemu poznałem w CoD 5 mojego kolegę z Jamajki :happy:

Witam ponownie, nie chciałem otwierać nowego tematu a że mam tutaj ten [ nie taki stary więc nie będzie hiper mega odkop :tongue: ], mam pytanie dotyczące czy PS3 będę mógł podłączyć bezpośrednio [jak xboxa 360] kablem ethernet, bo mam łącze radiowe ale ja nie mam w komputerze 2 gniazda ethernet więc odłączam podczas gry w sieci komputer i daje go pod swojego xklocka i właśnie nie wiem czy PS3 też tak się da, że wyjmę sobie ten kabelek [skrosowany czy jak się tam pisze :P] i od razu do konsolki czy muszę kombinować, nie gadać o routerach etc. nie wchodzi w to grę [nie mam i nie chce mieć tego ustrojstwa a ps 3 będzie blisko kabla i tv i kompa :smile: ]. Z góry dziękuję za pomoc tutaj już zawartą i za odpowiedzi do tego mego pytania. Pozdrawiam :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...