Guest sebi1295 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Chodzi o to że na monitorze mam dziwne paski, jakby smugi jasne biegnące od okna jakiegoś programu np., GG ale nie tylko, albo na necie biegnące od liter.trudno to wytłumaczyć więc: http://imageshack.us/photo/my-images/233/beztytuuebl.png/ Tam co są piksele to efekt tapety, chodzi o te jasne smugi które biegną tylko w prawą stronę.W grze tekstury podczas gameplay'u mam normalne, lecz w menu przy literach też te jaśniutkie smugi są. Jak mówiłem na necie też mam coś takiego, od liter i od obrazków np., na wrzucie czy CDA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Na screenie nic niepokojącego nie widać, więc problemem może być monitor i/lub kabel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sebi1295 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Poruszyłem kablem od monitora do karty, przy monitorze i prawie całkowicie zniknęły.Prawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.