Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micholes

Need for speed: Carbon

Recommended Posts

Kupilem Nfs Carbon i jak wkladam plytke to wyskakuje mi "D/ nie jest prawidlową aplikacja Win32" no i co mam zrobic... mam naped dvd a i tak nie dziala. Wie ktos czemu tak sie moze dziac?

to mozesz mieć problem z Auto Runem, próbowałeś uruchomić instalator "ręcznie"?

No jasne ze tak, wszystkiego próbowalem. Nawet maila do jakiegos kolesia z pomocy technicznej EA wysłałem i powiedzial ze moze byc ktorys z rejestrow systemu windows popsuty ale sciagnalem program do naprawy rejestrow, naprawil cos a dalej nie dziala, nawet zaktualizowalem naped i dalej nic... nie wiem co mam robic. Ale na kompie mojej matki dziala (instalator) bo wolalem nie instalowac bo ma za slabego kompa...

No jasne ze tak, wszystkiego próbowalem. Nawet maila do jakiegos kolesia z pomocy technicznej EA wysłałem i powiedzial ze moze byc ktorys z rejestrow systemu windows popsuty ale sciagnalem program do naprawy rejestrow, naprawil cos a dalej nie dziala, nawet zaktualizowalem naped i dalej nic... nie wiem co mam robic. Ale na kompie mojej matki dziala (instalator) bo wolalem nie instalowac bo ma za slabego kompa...

hmm.... format?

U mnie wywala błąd installation continue becouse this game requires directx 0 or higher to be instaled on your system. Proszę o pomoc

Mam dokładnie ten sam problem. Zainstalowałem najnowszego directxa z października 2006 i ciągle to samo. Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem, niech pomoże. Z góry dzięki :wink:

Tier 1 jest do samochodow pierwszego poziomu (Tier 1). Części Tier 2 są do samochodow drugiego poziomu (Tier 2) i można je zainstalować tylko w tych lepszych autach. Później jeszcze będą auta i części Tier 3. W Car Lot jest napisane przy nazwe auta czy wóz należy do muscle, tuner czy exotic i do którego "tiera" :D

Zna ktoś może jakiś sposób aby grać bez płyty (nie chodzi o no cd cracka)

Jasne, instalujesz Alcohola 120%, robisz obraz plyty na dysku. Potem ładujesz obraz i sie nie wlaczy oczywiscie :)

Wiec sciagasz pogram "sd4hide" on ukrywa napedy wirtualne. Właczasz program, ladujesz obraz jeszcze raz i wszystko gra :)

Mam problem z płynnością gry.Mój sprzęt to:AMD 64 3200+,1gb ram,gf7600GT Zalman.Gra poprostu chodzi strasznie wolno w 1024x768 przy innych opcjach na full oprócz aa.Dodam, że stery mam nowe.Czy to wina gry?Czy trzeba czekać na patche?POMOCY!

PS:Gra równiez czasami wychodzi ot tak do windowsa.

Mam problem z płynnością gry.Mój sprzęt to:AMD 64 3200+,1gb ram,gf7600GT Zalman.Gra poprostu chodzi strasznie wolno w 1024x768 przy innych opcjach na full oprócz aa.Dodam, że stery mam nowe.Czy to wina gry?Czy trzeba czekać na patche?POMOCY!

PS:Gra równiez czasami wychodzi ot tak do windowsa.

To jest tragedia. Ja mam tak samo, chodzi tak, że płakać się chce. Łącze się z Tobą w cierpieniu. Ja przemęczyłem tak działającą grę w całości :/ Z wychodzeniem do Windowsa też nie wiem co zrobić - trzeba poczekać do wyjścia jakiejś łatki.

Witam!

Czy Carbon pójdzie na moim sprzęcie:

Pentium IV 2.80 GHz

512 MB RAM

ATI Radeon 9200 128 MB

Win XP Pro SP2

Tak, pójdzie na pewno. Powinien (tylko powinien, bo u mnie nie chce) działać bez problemów przynajmniej na medium, ale ja niestety mam problemy i dziala słabiutko...

W instrukcji pisze:

Problemy z kompami 1gb ram: Zwiększ pamięć wirtualną(mnie pomoglo)

Ja mam Athlon 3800+ na AM2

2 GB ramu na dula chanel patrioty

K.g. ati radeom 1900XT 512MB 256bit

i mam taki sam problem jak koledzy powyzej w czasie gry komp wywala mnie na pulpit bez zadnych ostrzezen

Aha i nie mam zamiaru wylaczac antywirusa:)

Moze mi ktos pomoc pamiec wirtualna chetnie bym powiekszyl ale nie wiem dokladnie jak

Prosze o wytlumaczenia jak debilowi.

fajny komp ;]

Wiem ze fajny innego nie chciałm nie musze się martwic i dostrajać wszystkich parametrow video tylko wszystko na maksa i nawet nie pomysli

ale nie ukrywam jest problem z tym wychodzeniem na pulpit w czasie gry to ostro wkurza i napewno nie jest to spowodowane sprzetem bo chyba jest calkiem porzadny.

MUSZA TO BYC ALBO STERY DO KARTY GRAFICZNEJ CHOCIAZ NIE JEST O MOZLIWE BO INSTALOWALEM NAJNOWSZE ZE STRONY PRODUCENTA ALBO SYSTEM OPERACYJNY MAM XP PROFESSIONAL

AHA A CO Z TA PAMIECIA WIRTUALNA JEST TO JAKIES WYJSCIE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...