Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micholes

Need for speed: Carbon

Recommended Posts

A nie wiecie z kąd ściągnąc dodatkowe vinyle stworzone przez fanów ( takie, które nie są dostępne w normalnej grze ) bo wiem, że w MW coś takiego było i w Carbonie też jest....

Tutaj http://www.nfscars.net/ i tutaj http://www.nd4spdworld.com/ nowe wozy, vinyle , trasy do wszystkich NFS'ow

p.s

POMOZE MI KTOS WRESZCIE ?!

Lumpy z tego co się orientuję ( ale oczywiście mogę się mylic ) na tych stronach nie ma vinyli do Carbona tylko newsy i filmiki :cry:

jeśli Ci się udało ściągnąc jakiegoś do Carbona to powiedz mi proszę jak

W każdym razie doceniam intencje i dzięki;)

apropo twojego problemu napisz o nim do EA Polska - ja miałem połamaną płytę, lecz jak zgłosiłem to do EA PL ( + fotka z połamaną płytą) to w ciągu tygodnia wymienili mi ją na nową działającą - skoro pomogli mi, pomogą i Tobie...

Witam!

Mam problem z tą grą, pisze cały czas jak włączam, to idzie dobże a tu zaraz, obraz idzie w lewy górny róg i wyświetla się komunikat: Nie wysyłaj i Wyślij raport o błędach. Chyba wiecie o co chodzi ;/ Jeżeli to chodzi o karte graficzną lub proces itd. to powiedzcie jak sprawdzić, bo mam 12 lat i nie wiem jak sprawdzić. Prosze o jak najszybszą odpowiedź!

Normalnie głowa może od Ciebie rozboleć. Oprócz tego, ze popełniasz błędy ortograficzne to prosisz w podpisie o CD-keya do Guild Wars Eye of the North, a poza tym jeśli masz 12 lat i nie wiesz jak sprawdzać tak podstawowe rzeczy to się zastanów czy warto pisać taki post. Wracając do tematu najprawdopodobniej chodzi o kartę graficzną :evil:

Witam! Mam wielki problem z ta gra, mam nadzieje ze pomozecie, a mianowicie kupilem laptopa:

procek: Intel® Core2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz 2.20GHz

ram: 2046mb

grafika: NVIDIA GeForce 8600M GS

Zainstalowalem nfs'a i wszystko bylo git, chodzil bez zadnej przycinki. Przeszedlem trzy pierwsze tereny (w calosci) ale musialem wywalic gre bo zmienialem system. Z angielskiej visty na polska. Xp nie moge zainstalowac bo nie ma wszystkich sterownikow do laptopa pod xp. I po zmianie systemu zainstalowalem ta sama gre, przeszedlem dwa pierwsze tereny a w trzecim w niektorych wyscigach wywala mnie z gry do pulpitu. Zawsze w tym samym miejscu w wyscigu. Jade i nagle mnie wywala. A wczesniej przeciez za pierwszym razem juz przeszedlem te wyscigi. Zupelnie nie wiem o co chodzi. PROSZE O SZYBKA POMOC!!!

Ja też tak miałem. Może to być sprawa procesora ale nie musi.

Nie wiem co ci poradzić ale jak ja tak miałem to po każdym wyścigu zapisywałem wyścig a miałem auto zapis.

Nie wiem jak i dlaczego ale to pomogło. Może ci też pomoże :)

a tak wogóle ktoś zna kod na wszystkie naklejki?

Witam mam problem z grą. Mam ją już raczej od dawna i no myślałem, że to kwestia zawirusowanego systemu... włączam grę spoko luzik powinno ładnie chodzić ustawiam detale na średnie luzik. Gram. Po jakimś czasie gra mi poprostu wywala i restartuje kompa. No dobra. Wiruchy przeciążają system. Ok. Reinstal systemu nowiusieńki XP. Instaluję Carbona ,włączam, ustawiam detale na średnie i gram. Znowu wywala. Ok zapomniałem przy instalacji wyłączyć NODA. Deinstalacja. Znowu to samo, odpalam grę i przy samym włączaniu mi wywala i restartuje kompa. Co robić?!?!?! Podam parametry mojego kompa:

Grafika: Ati Radeon x1300 256mb

Procek: Intel Pentium 4 2.66 Ghz

RAM: 512

No proszę o pomoc! Bo chciałem pograć a mi Pro street nie pójdzie!!!! :(

Ok dobra ale ja wogóle nie mogę grać! A to gra oryginalna i nie chciałbym stracić tej frajdy... już ją raz jakimś cudem przeszedłem ale to dawno było... no to chyba nie jest normalne, żeby oryginalna gra wywalała z kompa kóry ją powinien ciągnąć na full detkach no nie? A i jeszcze jedno: chodziło mi ładnie dopóki nie wywaliło. Teraz już się włączyć nie da :/. Pomóżcie mi please! :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...