Aiden Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 PentaFail TheBadTouch Taste The Rainbow Let None Survive RageAge Polish.Inquisition
konsky Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 PentaFail nick w LoL'u: MiszczJoda ew pisać na koniu699@gmail.com można też np na pw na forum CDA
Birchy Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Polish.Inquisition nick w lolu: Regan Grayheart E-Mail: brzozowskibrud@gmail.com ew brzozowskip@interia.pl
Arch Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Let None Survive IGN: Arcwest mail: dareq89@gmail.com
Verlax Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 The Bad Touch melduje gotowość do gry. Nick w LoLu : Verlax Nick na ESlu : Verlax Nick na Forum Polskiego LoLa : Verlax Jeśli z tajemniczych przyczyn nie będę odpowiadał na żadnych z tych 3 ( szansa 0,00001% ) to pisać do Ragna Hattori ( nick w LoLu ). Będziemy mogli bez problemowo rozegrać wszystkie mecze w ten weekend, lecz jeśli się nie uda to następne mecze mój team będzie zdolny zagrać dopiero w następny weekend. Edit : Jakby co, poza sobotą i niedzielą możemy grać również w piątek.
Laferge Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 RageAge Post na LoLu do Laferge mail na laferge.san@gmail.com gg: 4003076 Preferujemy weczór sobotni i niedzieli tzn od 17 wzwyż. Dokładnie ustalimy w czwartek jakie godziny będziemy dostępni więc wtedy proszę o kontakt. Pozdrawiam Chwała Szatanowi
Antyvirek Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Taste The Rainbow Sobota w godzinach 16-19 oraz niedziela od 17 do późna. Kontakt: Nick: Antyvirek Mail: antyvirek@interia.pl Preferowałbym korespondencję na stronie cdaction, ponieważ tu zaglądam najczęściej
Verlax Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Rozmawiałem z Reganem, i ustaliliśmy że gramy mecz z Polish.Inqusition około 19.00 w piątek. Niestety, akurat zabrakło jednej osoby z naszego teamu. Moglibyśmy zagrać, bo mamy rezerwe ale bez niej będzie nam dużo trudniej, dlatego jeśli to możliwe wolelibyśmy zagrać w sobotę. Może być w sumie o dowolnym czasie, niestety nasz AP carry w piątek będzie zbyt zmęczony by celować ze spelli. Ewentualnie można zrobić tak że w piątek możemy rozegrać mecz treningowy ( w sensie że normalnie 5v5 z banami itp. ) ale nie byłby to mecz turniejowy tylko czysto trening for fun. Bez tej jednej osoby raczej nie zagramy na poważnie. Regulamin forum zabrania wspominania o efektach napojów alkoholowych, zmieniłem na bardziej neutralną formę - P_aul
Arch Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Proponuje rozegrać 3 mecze w sobotę i 2 w niedzielę (ewentualnie na odwrót), żeby się nie zamęczyć w jeden dzień. Nam też pasują raczej godziny wieczorne ok 18, gdyż 2 z naszych graczy pracuje. Pasowałoby z góry rozpisać tabelkę kto z kim żeby było bardziej przejrzyście, jeśli komuś się chce może to zrobić, jeśli nie, to może znajdę jutro czas choć nie obiecuję (wiadomo piątek ).
Birchy Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 at Verlax Mecz turniejowy mozemy rozegrac w sobote 18:30-19:00 natomiast dzisiaj ten mecz treningowy/sparingowy jak najbardziej at Arch z wami jeszcze nie ustalalismy nic jednak mamy czas w nd na mecz jbc 19:00 ^^
Arch Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Witam, Wczoraj wieczorem z braku laku pozwoliłem sobie rozpisać tabelkę (nie mogłem jej umieścić od razu ponieważ z jakichś przyczyn temat był zamknięty), domyślne godziny to od 18 do 20, po godzinie na jeden mecz. Oczywiście wszystko jest jeszcze do dyskusji jakby komuś nie pasowało. No i ze względu na to że grafik był tworzony o 1 w nocy mogłem się gdzieś machnąć, wiec jak coś nie będzie się zgadzało to pisać. Oto grafik: Dzień pierwszy. Kolejka 1: 18:00 PentaFail vs. TheBadTouch Taste The Rainbow vs. Let None Survive RageAge vs. Polish.Inquisition Kolejka 2: 19:00 TheBadTouch vs. Taste The Rainbow Let None Survive vs. RageAge Polish.Inquisition vs. PentaFail Kolejka 3: 20:00 PentaFail vs. Let None Survive TheBadTouch vs. RageAge Taste The Rainbow vs. Polish.Inquisition Dzień drugi. Kolejka 4: 18:00 PentaFail vs. RageAge The Bad Touch vs. Let None Survive Polish.Inquisition oraz Taste The Rainbow pauzują Kolejka 5: 19:00 Taste The Rainbow vs. PentaFail Polish.Inquisition vs. Let None Survive TheBadTouch oraz RageAge pauzują Kolejka 6: 20:00 TheBadTouch vs. Polish.Inquisition Taste The Rainbow vs. RageAge Jeśli chcecie to w trakcie turnieju mogę aktualizować grafik wraz z wynikami. EDIT: Dodałem listę kapitanów poszczególnych drużyn bo trochę denerwuje mnie przeszukiwanie całego tematu żeby znaleźć kto jest od kogo xd PentaFail - konsky - IGN MiszczJoda TheBadTouch - Verlax- IGN Verlax Taste The Rainbow - Antyvirek - IGN Antyvirek Let None Survive - Arch - IGN Arcwest RageAge - Laferge Polish.Inquisition - Birchy - IGN Regan Grayheart
konsky Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 W sobote w tych godzinach raczej nie dam rady (team się nie zbierze) niemniej jednak mecz z P.I mamy ustawiony na 12 jutro.
Laferge Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Mnie pasują wszystkie terminy. Ustaliliśmy z PI że zagramy w niedziele o 17 więc to jedyna zmiana a reszta pasuje czy innym też? Bo jestem zarobiony troche i dopiero jutro się będe do wszystkich odzywać
Verlax Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Mecz Sparingowy TBT vs PI! http://img827.imageshack.us/img827/7311/tbtvspi.png Jakby co, wszystko z banami i draftową procedurą. Muszę przyznać że przydałoby wam się trochę treningu .
konsky Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Z przykrością stwierdzam iż jutrzejsze mecze PentaFail muszą zostać przełożone gdyż ludzie z teamu mają różne sprawy do załatwienia. Jutro postaram się ustalić pozostałe terminy
P_aul Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Verlax - wrzucaj linki, albo miniaturki. Całe obrazki strasznie zamulają forum!
konsky Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 PentaFail zgłasza chęć zagrania meczy eliminacyjnych jutro w niedziele od godziny 17. Komu pasuje nich pisze PW
Antyvirek Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 OGÓŁEM: Mamy dzisiaj czas na 2 mecze, począwszy od godziny 17. Zgodnie z tym co omawialiśmy na privie drużynie "Let None Survive" proponuję własnie 17 a "Polish.Inquisition" koło 18 (zależy jak skończymy) lub na odwrót. Dzisiaj od 16 30 możecie złapać mnie na Lolu pod tym samym nickiem, to jeszcze się dogadamy. Pozdrawiam
Verlax Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Jeśli chodzi o TBT możemy grać dzisiaj od 18 do bóg wie jak długo oraz w niedzielę o mniej więcej w tym samym czasie. Edit : Chociaż jest możliwe że będziemy również o 17.
Laferge Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Ale z RageAge czyli z nami gracie o 20 czy jak coś troche później?
Arch Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 LNS potwierdza: 18:00 - TTR 19:00 - RageAge Co do godziny 20 nie mamy nic ustalonego jako że PentaFail dzisiaj nie gra, jeśli ktoś chce możemy grać.
Verlax Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Nie wiem. Ten grafik nikomu nie pasuje. Wydaje mi się że po prostu wszyscy spróbujemy zebrać się o 18 i później na chacie się to obgada. Mam przy okazji pomysł. Wszystkich kapitanów proszę o dołączenie do chat rooma : Turniej CDA - Grupa 8. Dzięki temu będzie to można wszystko ustalić.
Antyvirek Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 TTR : Poszukujemy kandydata do gry na godzinę 17. 18 - LNS
Arch Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Let None Survive vs RageAge - wygrana Let None Survive bany/picki - wynik -
Antyvirek Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Taste The Rainbow vs Let None Survive Wygrana: TTR Bany/Picki Wynik Taste The Rainbow vs The Bad Touch Wygrana: TTR Picki/Bany Wynik
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.