Avlli Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Mam HTC wildfire S około tygodnia, od początku rozmawiałem przez słuchawki (wszystko było ok), następnie chciałem porozmawiać jak w starych telefonach normalnie, lecz tu pojawił się problem - nic nie słychać w słuchawce telefonu, jednakże gdy włączę na głośnomówiący wszystko jest ok. Prawdopodobnie albo coś wyłączyłem, albo zrobiłem coś innego. Jeżeli głośnomówiący działa to raczej słuchawka jest ok. I stąd moje pytania: Jak to naprawić ? albo po prostu jak przywrócić ustawianie fabryczne bo nie widzę takiej opcji nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Tematy związane z komórkowym hardwarem umieszczamy w subforum Sprzęt. Temat przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avlli Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 dobra widzę, że nikt nic nie wie, więc idę reklamować w poniedziałek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.