Jump to content

Fifa 12 - ustawienie pada od PS1

Recommended Posts

Witam, jak w temacie mam taki problem, tzn grając sparing z jakąś drużyną mam do wyboru Klawiaturę lub pada od ps1 (ma przejściówkę USB od a4tech wheel - chodzi o kierowice, sterowniki też są)

A fajnie by było pograć bo padzik ma analogi, jednak nie mam fify 11 (więc tym samym ustawień do fify) i patrzałem na internecie odnośnie FIXa jak to niektorzy piszą ale znalazłem tylko do Xboxa co również nie poskutkowało

Niech ktoś z łaski swojej mi napisze jak krok po kroku ustawić pada (wersja PL), pozdrawiam

P.S może ktoś ma setup ?

Niech ktoś z łaski swojej mi napisze jak krok po kroku ustawić pada (wersja PL)

Z łaski swojej napisz, czy gra to oryginał, czy nie. Potem będziemy dalej kombinować...

Moim zdaniem Twoje pytanie nie ma sensu a wiesz dlaczego ?

Bo moglbym napisac ze mam oryginal a na prawde mam pirata

z drugiej strony gdybym napisal ze oryginal to ktos by mial watpliwosci -,-

Ale mogę Cię\Was zapewnić, że jest to oryginał, zdecydowałem się na zakup tej gry z racji nowego bardziej zaawansowego pod wzgledem fizyki ruchow gry. Jak i to, że od połowy lipca mam nowy komputer ...

Dziwi mnie, że ta gra współpracuje w ogóle z tak leciwym kontrolerem.

Próbowałeś jakieś programy do obsługi padów? Można tam wszystko poustawiać, jak sobie chcesz.

Dokładnych nazw Ci nie podam, bo sam mam pad kompatybilny ze wszystkimi grami na PC (ten od X360) i problemu żadnego nie mam.

Co zaś się tyczy oryginalności gier, to podstawowe pytanie. Co mniej roztropni nie są świadomi 'nagród' na forum.

@ DOWN - to popróbuj z takimi programami. Nic innego poradzić nie mogę.

Google nie boli. Nikt Ci na talerzu gotowca nie poda... Wystarczy trochę samozaparcia.

Żadnych pomysłów :( ?

Panie Vantage, szukałem w google (nawet wpisałem PS2 pad) również żadnych porad odnośnie pomocy.

"Niech ktoś z łaski swojej mi napisze jak krok po kroku ustawić pada (wersja PL), pozdrawiam

P.S może ktoś ma setup ?"

- Ten temat jest dla tych którzy mają styczność z padami starszej generacji niż Twój xbox360`owy.

Cytat: "Dziwi mnie, że ta gra współpracuje w ogóle z tak leciwym kontrolerem."

-Jeżeli się dziwisz lub co gorsza nie wiesz (jako jeden z adminów tego forum), że pady starszej generacji da się wykorzystać do gier współczesnych na komputerach osobistych, a nie potrafisz lub nie chcesz pomóc, to proszę Cię abyś nie spamował, bo z Twoich informacji nie dowiedziałem się niczego nowego.

Cytat:"Google nie boli. Nikt Ci na talerzu gotowca nie poda... Wystarczy trochę samozaparcia."

- A nie mam zbytnio czasu na komputer i ciężko mi idzie szukanie niektórych informacji, które dla Cb\Was mogą być, w zasadzie są banalne.

P.S - nie zrozum mnie źle ale tutaj jest wyraźny brak profesjonalizmu, lub chęci podejścia do tematu

I nie po to tu pisałem, by się dowiedzieć że google nie boli.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...