Rah Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Witam! Mam otóż taki problem od kilkunastu dni nie mogę przejść Kejrana po prostu zabija on mnie bardzo szybko! Gra jest ustawiona na poziom Łatwy a i tak mam problem. Czy ktoś mógłby mi przejść tą misje? i prosze o nie zbieranie łupów z niego. LINK DO SAVE: http://www.przeklej.pl/plik/save-rar-0033a9c4ragh Pozdrawiam Rah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sermaciej Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Z czym masz problem? Wystarczy biegac w kolko i rzucac Yrden w chwili gdy kejran bierze zamach. Gdy juz sie zlapie, doskakujesz i tniesz to czerwone albo zolte (nie pamietam) pulsujace, i tak po kolei ze czterema mackami ktore maja to gulke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 ..a potem on coś zawala, wbiegasz na lewo od niego na taką zwaloną platformę, a cutscenta sie sama włącza. Proste, popróbuj. Będziesz miał większą satysfakcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
PostrachWsi Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 pamietaj żeby przed walką odpowiedni się napotować :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.