Jump to content

Rozwiązany: Wiedźmin 2

Recommended Posts

siema, mam taki problem z zadaniem w wieśku 2, chodzi o to że znalazłem już 2 miejsca z pieczęciami ale nie mogę znaleźć ostatniego :sad: pierwszy to ten w katakumbach po prawo jak się wchodzi do miasta (po lewej jest obozowisko żołnierzy Foltesta, a obok taki kamienny domek w którym są ludzie i elfy grający w pokera) a drugi to ten niedaleko amfiteatru. jak patrzyłem w poradniku nad rozwiązaniem zadania to okazało się że chodzi o miejsce na prawo od głównej bramy miasta, tylko że nie wiem gdzie dokładnie. pomoże ktoś :icon_question:

siema, mam taki problem z zadaniem w wieśku 2, chodzi o to że znalazłem już 2 miejsca z pieczęciami ale nie mogę znaleźć ostatniego :sad: pierwszy to ten w katakumbach po prawo jak się wchodzi do miasta (po lewej jest obozowisko żołnierzy Foltesta, a obok taki kamienny domek w którym są ludzie i elfy grający w pokera) a drugi to ten niedaleko amfiteatru. jak patrzyłem w poradniku nad rozwiązaniem zadania to okazało się że chodzi o miejsce na prawo od głównej bramy miasta, tylko że nie wiem gdzie dokładnie. pomoże ktoś :icon_question:

Jak stoisz przed główną bramą twarzą do drzwi do obozu Temerczyków to trzeci jest po lewej, atakują Cię tam Gargulce w takim kwadratowym dziedzińcu, na środku jest zejście w dół. Jeżeli szedłeś ścieżką Iorwetha to przechodziłeś obok tego wejścia przy wejściu do Loc Muile.

Z tego co napisałeś wynika że nie zaglądałeś jeszcze do tego miejsca:

mapaim.th.png

....jest tam wejście do piwnicy.

dzięki już się z tym uporałem. nie przyszło mi do głowy żeby się cofnąć z miasta :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...