Sparta18 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 siema, mam taki problem z zadaniem w wieśku 2, chodzi o to że znalazłem już 2 miejsca z pieczęciami ale nie mogę znaleźć ostatniego pierwszy to ten w katakumbach po prawo jak się wchodzi do miasta (po lewej jest obozowisko żołnierzy Foltesta, a obok taki kamienny domek w którym są ludzie i elfy grający w pokera) a drugi to ten niedaleko amfiteatru. jak patrzyłem w poradniku nad rozwiązaniem zadania to okazało się że chodzi o miejsce na prawo od głównej bramy miasta, tylko że nie wiem gdzie dokładnie. pomoże ktoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp_one Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 siema, mam taki problem z zadaniem w wieśku 2, chodzi o to że znalazłem już 2 miejsca z pieczęciami ale nie mogę znaleźć ostatniego pierwszy to ten w katakumbach po prawo jak się wchodzi do miasta (po lewej jest obozowisko żołnierzy Foltesta, a obok taki kamienny domek w którym są ludzie i elfy grający w pokera) a drugi to ten niedaleko amfiteatru. jak patrzyłem w poradniku nad rozwiązaniem zadania to okazało się że chodzi o miejsce na prawo od głównej bramy miasta, tylko że nie wiem gdzie dokładnie. pomoże ktoś Jak stoisz przed główną bramą twarzą do drzwi do obozu Temerczyków to trzeci jest po lewej, atakują Cię tam Gargulce w takim kwadratowym dziedzińcu, na środku jest zejście w dół. Jeżeli szedłeś ścieżką Iorwetha to przechodziłeś obok tego wejścia przy wejściu do Loc Muile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparta18 Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 ech... kiedy ja właśnie tłumaczyłem że tam BYŁEM. był tam przepis na rękawice starszej krwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCothMe Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Z tego co napisałeś wynika że nie zaglądałeś jeszcze do tego miejsca: ....jest tam wejście do piwnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparta18 Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Z tego co napisałeś wynika że nie zaglądałeś jeszcze do tego miejsca: ....jest tam wejście do piwnicy. dzięki już się z tym uporałem. nie przyszło mi do głowy żeby się cofnąć z miasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.