Jump to content

Wybór sieci oraz telefonu.

kielbas99

Recommended Posts

Witam.

Zacznę może od początku. Moja poczciwa Nokia N73 zaczyna się sypać odkąd kupiłem ją w sklepie Euro za jakieś 600zł. Czas nastał, aby ją zamienić. Szukam dobrego telefonu dotykowego. Najlepiej z aktualną wersją androida, aby także posiadał multitouch. Przyda się do grania podczas podróży autokarem. Dobrze by było, jakby posiadał także w miarę dobry aparat, lecz nie wymagam zbyt dużo co do niego. Zrobić parę zdjęć podczas pobytu w jakimś ciekawy miejscu. I teraz najważniejsza dla mnie funkcja. Odtwarzacz MP3. Słucham muzyki jakieś 2-4h dziennie. Jestem w ciągłym ruchu. Rozmiar telefonu nie ma aż tak dużego znaczenia (ale nie przesadzajmy z rozmiarami tabletu). Teraz druga część. Wybór sieci. Zależy mi najbardziej na dostępie do internetu, aby był tani, ponieważ spędzam trochę czasu przesiadując na różnych forach oraz korzystam z encyklopedii. Telefon na abonament czy kartę? Abonament- aby nie przekraczał kwoty 30zł, a co do karty (mix) to również 25-30zł. Cena telefonu nie przekraczająca 1tys zł (nie uwzględniając zniżek dot. abonamentu oraz mix'ów na kartę). Dziękuje wszystkim za poświęcony czas na przeczytanie mojej prośby oraz wysłanie odpowiedzi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...