Jump to content

FIFA 12 Problem z pobraniem przez Origin.

Recommended Posts

Cześć,

Mam problem. Kupiłem elektroniczny klucz do gry FIFA 2012 i staram się ją pobrać poprzez aplikację Origin. Niestety z jakiegoś powodu poziom ściągania cały czas się cofa. Mam na myśli to, że w pewnym momencie miałem już pobrane 98% i nagle licznik się cofnął na 78%. Pobierałem więc dalej doszedłem do ok 95% i znowu cofnięcie na 74%. Potem program już zupełnie zgłupiał. Pokazywał, że mam pobrane 100% ale ściągał dalej i miałem pobrane... 8.3 GB z 7.6 GB. Jestem totalnie zażenowany. Pewnie piraci ściągający grę z internetu mają mniej problemów niż my, uczciwi użytkownicy...

Czy ktoś miał ten sam problem i sobie z nim poradził? Oficjalna pomoc techniczna EA to jakaś totalna patologia. Najpierw zapytali o serial number od gry. Podałem im go i oto jaką dostałem odpowiedź:

Witam serdecznie,

Dziękujemy za kontakt z Pomocą Techniczną Electronic Arts.

Proszę spróbować uruchomić grę w trybie czystego botowania.

Aby uruchomić komputer w trybie czystego bootowania należy:

1. Na klawiaturze wybierz kombinację "Logo Windows" + R

2. W oknie uruchom wpisz "msconfig" (bez cudzysłowów)

3. W narzędziu konfiguracyjnym wybierz "Uruchamianie selektywne" (Windows XP)

1. Przetwarzaj plik system.ini

2. Przetwarzaj plik win.ini

3. Załaduj elementy startowe

*W przypadku systemu Windows Vista i Windows 7 proszę odznaczyć pozycję:

? Załaduj elementy startowe.

4. Przejdź do zakładki "Usługi"

5, W zakładce "Usługi" zaznacz opcję "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft", a następnie kliknij "Wyłącz wszystkie"

(operacja ta wyłączy wszystkie pozostałe usługi, poza ukrytymi wcześniej usługami firmy Microsoft)

6. Zatwierdź zmiany klikając "Zastosuj", a następnie "OK"

7. Uruchom komputer ponownie. Komputer uruchomi się w trybie czystego bootowania

8. Uruchom grę.

Aby powrócić do trybu normalnego po uruchomieniu narzędzia konfiguracji systemu "msconfig" wybierz pozycję "Uruchamianie normalne", a następnie zatwierdź zmiany klikając "Zastosuj" oraz "OK", po czym uruchom ponownie komputer.

Pozdrawiam,

EA Centrum Pomocy.

Totalna ŻENADA. Gość nawet nie przeczytał co napisałem bo gdyby to zrobił to wiedziałby, że nie mogę uruchomić gry w trybie czystego botowania ponieważ ja NIE MOGĘ TEJ GRY W OGÓLE POBRAĆ!!!

Wiecie co mogę zrobić żeby to w końcu działało bo już 3 dni walczę :sad:

Miałem to samo i poradziłem sobie z tym dawałem pauzę otwierałem cd-rom na chwilę po czym go znowu zamykałem i dawałem start i tak do skutku aż gra się zainstalowała. 3 procentach po cofnięciu sie o te kilkanaście procent wyjmowałem płytę z napędu. Mojemu kumplowi i mi pomogło za pierwszym razem tobie też powinno.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...