maly0071 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 mam problem z fifa poniewaz na poczatku wszystko ładnie sie odpala gra chodzi do puki nie zaczne grac ,gra strasznie sie tnie,zawodnicy sa bardzo wolni,nie wiem co z tym zrobic moj sprzet to system operacyjny microsoft windows xp procesor intel pentium 3.06 ghz ram 1,5 gb karta graficzna ge force gt 9600 prosze bardzo pomoc Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów. - MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikaelDorren Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 1. Gra oryginalna? 2. Przyłóż się bardziej do pisania postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacojaco Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Po uruchomieniu gry, odpal menadżer zadań. Kliknij prawym guzikiem na fifa.exe i tam masz priorytet . Zwiększ z "normalny" na np. "wysoki". Daj znać czy pomogło. Mi pomogło co nie zmienia faktu, że gra jest strasznie słabo zoptymalizowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0071 Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 [ciach] kolego gdzie znajde tego menadzera zadań bo szukam i nie wiem gdzie Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. - MD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 alt+ctr+delete, zakładka "procesy", poszukaj fify, ppm i "ustaw priorytet". Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0071 Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 [ciach] dzieki ale się zamotałem przecież to proste Po uruchomieniu gry, odpal menadżer zadań. Kliknij prawym guzikiem na fifa.exe i tam masz priorytet . Zwiększ z "normalny" na np. "wysoki". Daj znać czy pomogło. Mi pomogło co nie zmienia faktu, że gra jest strasznie słabo zoptymalizowana. kolego pomogło gra sie juz tak nie tnie dzieki serdeczne a czy z grafiką coś trzeba kombinować żeby było jeszce lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Pozostaje tylko może instalacja najnowszych sterowników do karty graficznej i directX'a. Choć niewiem czy to pomoże. Najnowszego kompa to ty nie masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0071 Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 Pozostaje tylko może instalacja najnowszych sterowników do karty graficznej i directX'a. Choć niewiem czy to pomoże. Najnowszego kompa to ty nie masz. ok dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
opti Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.