lagiroso Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Pytanie do posiadaczy fifa 12. Czy podczas grania macie lekkie przycięcia. Mam kompa który w 100% spełnia wymogi a w grze mam średnio 70 fps a gra się tnie i nie mam pojęcia z jakiego powodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLDan Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Instalowałeś wszystkie patche, które były do pobrania na Origin? I czy masz kartę AMD/ATi? Sterowniki graficzne najnowsze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagiroso Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Z orogin wszystko ściągnięte DirectX aktualizowałem jakieś 2 tyg. temu a moja karta to Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLDan Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 A najnowsze sterowniki od grafy ściągnięte? Nie chodzi mi tu o DirectX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagiroso Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Tak ściągnięte... przy okazji pojawił się kolejny problem z padem. Nie działa prawa gałka analogowa .Kupuje sobie człowiek oryginalną grę w sklepie i najpierw ma problemy z instalacją później z wydajnością i w końcu ze sterowaniem i oni się jeszcze dziwią że jest piractwo. Gdyby skupili się na zrobieniu gry tak jak trzeba a nie na zabezpieczeniach antypirackich to wtedy piractwo było by mniejsze szkoda gadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiago619 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Też mnie to denerwuje że człowiek wydaje stówę na grę, instaluje, uruchamia i pierwsze słowa jakie wypowiada to nie "Łoł! Jakie świetne!" tylko "Czemu to nie działa do jasnej cholery?!" Miałem ten sam problem w Fifa 2011. Crysis chodzi na maksymalnych wymaganiach a fifa tnie w najlepsze. A co do sterowania to sprawdź to http://forum.cdaction.pl/Fifa-2012-ustawie...em-t157080.html może zadziała podmienienia plików z ustawieniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacojaco Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Cóż, gówniana optymalizacja gry (w sumie jak co roku) spróbuj przy odpalonej grze włączyć menadżer urządzeń poszukaj w procesach bodaj "fifa.exe", kliknij prawym guzikiem na to, i zmień priorytet z normalnego na np ważny. Mi pomaga choć i tak gra ledwo działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
men0 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 A wiec tak.. Jeśli chcecie żeby działała prawa gałka to musicie skopiować z C:\Users\Marcin\Documents (czyli chodzi o Moje Dokumenty) z fify 11 plik o nazwie : buttonDataSetup , i wkleić go do FiFy 12 w tym samym miejscu . :swietne: :salute: tu macie ten plik wrazie gdybyś nie miał Fify 11 http://www.speedyshare.com/files/305617 ... aSetup.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagiroso Posted October 2, 2011 Author Report Share Posted October 2, 2011 Dzięki wszystkim za pomoc pad już działa ale gra tnie się dalej chyba muszę czekać na patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
sniegu113 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 w opcjach zmiany grafiki i rozdzielczości jest okienko o skokach grafiki na kartach ATI.może ta opcję zaznacz i bedzie działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagiroso Posted October 3, 2011 Author Report Share Posted October 3, 2011 Tsaa ale ja mam kartę Nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.