Jump to content

FIFA 12 - podczas grania mam lekkie przycięcia

Recommended Posts

Tak ściągnięte... przy okazji pojawił się kolejny problem z padem. Nie działa prawa gałka analogowa :(.Kupuje sobie człowiek oryginalną grę w sklepie i najpierw ma problemy z instalacją później z wydajnością i w końcu ze sterowaniem i oni się jeszcze dziwią że jest piractwo. Gdyby skupili się na zrobieniu gry tak jak trzeba a nie na zabezpieczeniach antypirackich to wtedy piractwo było by mniejsze :/ szkoda gadać :(

Też mnie to denerwuje że człowiek wydaje stówę na grę, instaluje, uruchamia i pierwsze słowa jakie wypowiada to nie "Łoł! Jakie świetne!" tylko "Czemu to nie działa do jasnej cholery?!" Miałem ten sam problem w Fifa 2011. Crysis chodzi na maksymalnych wymaganiach a fifa tnie w najlepsze. A co do sterowania to sprawdź to http://forum.cdaction.pl/Fifa-2012-ustawie...em-t157080.html może zadziała podmienienia plików z ustawieniami.

Cóż, gówniana optymalizacja gry (w sumie jak co roku) spróbuj przy odpalonej grze włączyć menadżer urządzeń poszukaj w procesach bodaj "fifa.exe", kliknij prawym guzikiem na to, i zmień priorytet z normalnego na np ważny. Mi pomaga choć i tak gra ledwo działa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...