mystic8 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Witam Planuję zakup pendrive o pojemności 16GB(to już raczej teraz standard) w cenie ok 100zł. Moje pytanie do was: Jaki model polecacie? Czy warto inwestować w USB 3.0? Podobno się grzeje. Zależy mi by: - miał możliwość przypięcia go np. do smyczy, - był zrobiony z w miarę mocnego materiału i nie rozsypał się jak badziewny Kingston - design był jakiś stylowy (np. Cruiser SAN DISKA, ale on kosztuje ponad 230zł) - by miał chowane wejście USB (zatyczka jakoś mi nie podchodzi bo można ją łatwo zgubić) - by był szybki (rozbieżności w modelach 16GB są nie raz ogromne) - by posiadał diodę LED sygnalizującą pracę (preferowana niebieska ) Z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Tematy o zakupach zakładamy w dziale "Składamy komputer - kupujemy części".Wątek przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.