FreddyDilla Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 wiem ze temat byl milion razy walkowany, ale jednak nowy temat. dlaczego? bo nie znam sie na tym kompletnie. nie wiem co za roznica na jakich gram dpi itd potrzebuje myszy i klawiatury, najlepiej bezprzewodowych, w 100% dla gracza. do innych rzeczy mam lapa. budzet?? 250 -400zl, wiadomo, im taniej tym lepiej. a no i 3 podstawowe przyciski to troche malo, chociaz te 2 dodatkowe byly by ok:) pozdrawiam z lazurowego wybrzeza e; jesli robi to duza roznice, podkladka tez moze zostac uwzgledniona w odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crom3ll Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Gigabyte M8000X, Microsoft Sidewinder X4.. do tego podkładka Steelseries Qck. Mysz: świetny sensor, efektowny wygląd, dość masywna mycha (warto sprawdzić czy dobrze leży w dłoni), całkiem przyzwoita cena (ok 180 zł) Klawiatura: podświetlenie (możliwość jego wyłączenia), wygodne rozłożenie klawiszy, niski skok tychże, przyciski makr, solidne wykonanie. Cena - ok. 150 zł Podkładka: solidna szmacianka w przyzwoitej cenie (30-40 zł). Nie ma co przepłacać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] BladyPiter Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Z myszek polecam SpeedLink Kudos, Cyber Snipa Slincer, Mionix Naos 5000, Qpad 5K te posiadają ten sam sensor co ww. Gigabyte. Godnym polecenia jest Sidewinder X8, który ma lepszy sensor, ale jest dosyć duża więc nie musi ci pasować do ręki. Z klawiatur zastanów się się nad Sidewinder X6, który jest wybajerzonym X4, ale wg. mnie wartym swojej ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.