Norberto94 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Witam! Tak jak w temacie ostatnio zpatchowałem wiesia do wersji 2.0 i po jakimś czasie grania wywala mi grę do pulpitu. PC nie mam za dobry ale da radę grac wczesniej przed formatem grałem i ani razu mnie nie wywaliło. Sterowniki Radeon 11.9. Proszę o pomoc. Pentium 4 HT 3.0 (800 FSB) 1.5 GB RAM DDR1 Radeon HD 3650 512 MB (PCI-E) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elesshar Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Wydaje mi się, że procek nie wyrabia, czas na upragde sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norberto94 Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Tyle e wcześniej działał ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maqis Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Spróbuj zmniejszyć budżet na tekstury w opcjach, u mnie to całkowicie nie wyeliminowało problemu ale rzadziej wychodzi do windowsa. CD Projekt powinien dostać baty bo znowu coś sknocili swoim patchem, przed aktualizacją do wersji 2.0 nie wywalało mnie w ogóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Ogi Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 @Norberto94 Jak radził Maqis, sprawdź ustawienia - lubią się zresetować po aktualizacji. U mnie z kolei wszystkie łatki jak dotąd pobierały się same, a 2.0 nie chce. To nie problem, bo pobiorę i zainstaluję ręcznie, ale ewidentnie CDP znowu coś skopał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.