Toxicity Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Mam taki problem. Nie moge znaleźć na necie darmowego poradnika do CoJ Więzy Krwi aby mieć loklizacje kazdego sekretu. Czy nie ma ktos w formacie pdf poradnika z wszystkimi lokalizacjami sekretów w tej grze. Jeżeli ktos posiada poradnik do tej gry to bardzo prosiłbym o udostępnienie mi jego. Z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymikolo Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Tak się dobrze składa, że ja posiadam ten poradnik Pamiętam, że kiedyś również chciałem zebrać wszystko co się dało, ale po uzbieraniu 3/4 sekretów i odblokowaniu złotych broni w trybie multiplayer, nie miałem już sił i grę odinstalowałem. A tak w ogóle, bezsensem jest dla mnie płacenie za taki poradnik, bo powinien być on dołączony na płytce każdej gry. I co, jeśli ktoś męczy się z jedną rzeczą kilka godzin, to ma płacić jakieś 10 zł, żeby móc rozwikłać zagadkę albo przejść jakiś etap? A wracając do poradnika, chętnie Ci go tu podeślę, ale musisz mi objaśnić jak. Limit załącznika w poście to ok. 5 MB, a tamten plik zajmuje ponad 23 MB... Także proszę o objaśnienie, a na pewno pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxicity Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Na PW podam ci nr gadu gadu brata i mu wyślesz link z udostępnionym poradnikiem na jakimś hoście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.