Jump to content

Call of Juarez Więzy Krwi - Sekrety

Recommended Posts

Mam taki problem. Nie moge znaleźć na necie darmowego poradnika do CoJ Więzy Krwi aby mieć loklizacje kazdego sekretu. Czy nie ma ktos w formacie pdf poradnika z wszystkimi lokalizacjami sekretów w tej grze. Jeżeli ktos posiada poradnik do tej gry to bardzo prosiłbym o udostępnienie mi jego. Z góry dziekuje :)

Tak się dobrze składa, że ja posiadam ten poradnik :smile: Pamiętam, że kiedyś również chciałem zebrać wszystko co się dało, ale po uzbieraniu 3/4 sekretów i odblokowaniu złotych broni w trybie multiplayer, nie miałem już sił i grę odinstalowałem. A tak w ogóle, bezsensem jest dla mnie płacenie za taki poradnik, bo powinien być on dołączony na płytce każdej gry. I co, jeśli ktoś męczy się z jedną rzeczą kilka godzin, to ma płacić jakieś 10 zł, żeby móc rozwikłać zagadkę albo przejść jakiś etap? :confused:

A wracając do poradnika, chętnie Ci go tu podeślę, ale musisz mi objaśnić jak. Limit załącznika w poście to ok. 5 MB, a tamten plik zajmuje ponad 23 MB... Także proszę o objaśnienie, a na pewno pomogę :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...