Szaraminek Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Witam.. Od paru dni posiadam wiedźmina 2 i troche przeszedłem lecz wystąpił problem... Mam misje gdzie musze ucieć z lochów i zawsze jak chce ją przejść po paru sekundach zwiesza mi się totalnie a jak się odwiesi to traci tekstury i widać wszystko zamazane... Niekiedy wgl się nie odwiesza i musze twardy restart zrobić; / Z góry dziękuje za pomoc. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 A jakiego masz kompa? Podaj specyfikacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaraminek Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 GPU: GTS450 1024mb CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+, 2000mhz RAM: 2048mb MOBO: AM2XLI-eSATA2 PSU: Fractal Design 500W Prosze ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Oj, no troche cienki jak na Wiedźmina.. Spróbuj zaktualizować stery i nowego directxa wgrać. Nie zaszkodzi również patcha zainstalować. Niewiem czy to pomoże, ale spróbowac można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaraminek Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 Updater ściągnął mi patcha 2.0 i chyba jest najnowszym... Z tym direct'x to czytałem, że wiedźmin tylko 9 obsługuje a i tak na xp nie dam 10 ;p... Spróbuje z tymi sterami i napisze czy to coś dało ;] @EDIt: Dodam jescze, że problem wystąpił dopiero przy tej misji... przedtem normalnie moglem grać (ścinało troche ale dało się grać) Zainstalowalem nowe sterowniki nvidia i polepszyła się wydajność gry... minimalnych zero lamienia lecz dalej się zwiesza i musze twardego reseta robić ; / Ma ktoś rade jak to naprawić? ;d Za bardzo polubiłem tą gre żeby zaprzestać granie w nią ; d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elesshar Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Spróbuj przeinstalować, może coś się źle zainstalowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NielichaZosia Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Spróbuj przeinstalować, może coś się źle zainstalowało. Ale pamietaj, żeby uruchomić instalkę "jako administrator", w ten sposób unikniesz ewentualnych problemów związanych z niedoinstalowaniem niektórych bibliotek gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaraminek Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 wyłączyłem i wlączyłem komputer i problem się stracił... nie wiem co to było ale jak narazie wiedźmin działa ;] dziękuje za pomoc.. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.